Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανατροπή λόγω Ρόμα και στον 3ο προκριματικό του Conference League ο Κυπελλούχος Ελλάδας!

Ανατροπή λόγω Ρόμα και στον 3ο προκριματικό του Conference League ο Κυπελλούχος Ελλάδας!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
21/5/2022 19:07
Ευχάριστη είδηση από την Serie A για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η Ρόμα «στέλνει» τον Κυπελλούχο Ελλάδας της σεζόν 2021-22 στον 3ο προκριματικό του Conference League της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα οι «τζιαλορόσι», που το βράδυ της Παρασκευής (20/5) νίκησαν 3-0 εκτός έδρας την Τορίνο, εξασφάλισαν μέσω πρωταθλήματος την την έξοδό τους στο Europa League την επόμενη σεζόν. Ταυτόχρονα η Φέγενορντ, με την οποία θα αναμετρηθεί την προσεχή τετάρτη (25/5) στον τελικό του Conference League έχει ήδη εξασφαλίσει θέση για το επόμενο Europa League μέσω της Ερεντιβίζιε.

Συνεπώς το εισιτήριο που θα έπαιρνε ο νικητής της διοργάνωσης του Conference League για την δεύτερη -κατά σειρά δυναμικότητας- διοργάνωση της UEFA, μένει κενό και μέσα από το βαθμολογικό re-balancing καταλήγει καταλήγει στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα οι Κυπελλούχοι Τουρκίας, Δανίας, Κύπρου κέρδισαν έναν γύρο στα προκριματικά του Europa League και από τον 3ο προκριματικό πάνε στα πλέι-οφ.

Αντίστοιχα οι Κυπελλούχοι Σερβίας και Τσεχίας αλλάζουν διοργάνωση και για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε πάνε στον 3ο προκριματικό του Europa League και τέλος οι Κυπελλούχοι Κροατίας, Ελβετίας, Ελλάδας κερδίζουν έναν γύρο και από τον 2ο προκριματικό του Conference League θα ξεκινήσουν από τον 3ο!

Κάπως έτσι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουνε ακόμα ένα μεγάλο κίνητρο στον αποψινό τελικό του ΟΑΚΑ, αφού εκτός του τροπαίου μπορούν να έρθουν εξ αρχής ένα βήμα πιο κοντά στη φάση των ομίλων του Conference League, ξεκινώντας μάλιστα και αργότερα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές εκπροσώπους της Ελλάδας, την προετοιμασία τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.