Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέτρα βρήκε τον Αϊτόρ κατά τον πανηγυρισμό του, προσωρινή διακοπή στον τελικό! (video)

Πέτρα βρήκε τον Αϊτόρ κατά τον πανηγυρισμό του, προσωρινή διακοπή στον τελικό! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2022 21:20
Διακόπηκε ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με το σκορ στο 1-0, καθώς ο Αϊτόρ που ευστόχησε στο πέναλτι που έβαλε μπροστά στο σκορ τους «πράσινους» δέχτηκε πέτρα στο χέρι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ο Λαόθ διέκοψε το παιχνίδι οδηγώντας τις ομάδες στα αποδυτήρια. Ακολούθησε μικρή ένταση κοντά στη φυσούνα ανάμεσα στον Βιεϊρίνια και τους παίκτες των «πρασίνων».

Επεισοδιακός είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Μετά τα επεισόδια στις εξέδρες πριν την έναρξη του αγώνα και την καθυστέρηση 32 λεπτών στη σέντρα λόγω χρήσης χημικών, ο διαιτητής Λαόθ έστειλε για δεύτερη φορά τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο 33’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αϊτόρ, με τον Ισπανό να το πανηγυρίσει στην πλευρά που βρίσκονταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μερίδα αυτών εκτόξευσε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και μια πέτρα βρήκε το χέρι του παίκτη του «τριφυλλιού». Αμέσως ο Λαόθ διέταξε τη διακοπή του αγώνα, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Μάλιστα ακολούθησε και μίνι ένταση με τον Βιεϊρίνια και παίκτες των «πρασίνων» αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Update: Στις 21:28 οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν ζέσταμα (για 3η φορά στο παιχνίδι!) ενώ περίπου δέκα λεπτά μετά επέστρεψε στο γήπεδο και η ομάδα των διαιτητών. Μετά από περίπου 30 λεπτά, ο τελικός ξεκίνησε ξανά από το 35ο λεπτό.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.