Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H UEFA δικαιολόγησε τα επεισόδια ρίχνοντας ευθύνες στα πλαστά εισιτήρια - Έξαλλοι στην Λίβερπουλ

H UEFA δικαιολόγησε τα επεισόδια ρίχνοντας ευθύνες στα πλαστά εισιτήρια - Έξαλλοι στην Λίβερπουλ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/5/2022 06:49
To χάος που προκάλεσε την καθυστέρηση 36 λεπτών στην έναρξη του χθεσινού (28/5) τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ προσπάθησε να δικαιολογήσει η UEFA προκαλώντας την οργή της Λίβερπουλ.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από το «Σταντ ντε Φρανς» με αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων την ώρα που οπαδοί προσπαθούσαν να εισέλθουν στο γήπεδο είτε νόμιμα είτε παράνομα (πηδώντας πάνω από τα κιγκλιδώματα) ήταν πρωτοφανείς για τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως πρωτοφανής ήταν και η καθυστέρηση της σέντρας.

Η Λίβερπουλ διαμαρυρήθηκε για τα όσα συνέβησαν, καθώς οι οπαδοί της ήταν πρωταγωνιστές στα θλιβερά γεγονότα. Η UEFA παραδέχθηκε ότι έγινε χρήση δακρυγόνων από τις γαλλικές Αρχές, ωστόσο υποστήριξε πως για όλα θλιβερά συνέβησαν, αιτία ήταν τα πλαστά εισιτήρια.

«Τα τουρνικέ μπλόκαραν από χιλιάδες οπαδούς που είχαν αγοράσει πλαστά εισιτήρια. Αυτό δημιούργησε συσσώρευση οπαδών που προσπαθούσαν να μπουν μέσα στο γήπεδο. Ως αποτέλεσμα, η έναρξη καθυστέρησε κατά 35 λεπτά για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί με γνήσια εισιτήρια να δουν τον τελικό. Καθώς ο αριθμός των οπαδών αυξανόταν, η αστυνομία τους διέλυσε με δακρυγόνα και μακριά από το γήπεδο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, με τον αγγλικό σύλλογο να ζητά έρευνα για το πως προέκυψαν τα γεγονότα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.