Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οπαδοί της Ατλέτικο «ξήλωσαν» την πλακέτα του «προδότη» Κουρτουά έξω από το γήπεδο (video)

Οπαδοί της Ατλέτικο «ξήλωσαν» την πλακέτα του «προδότη» Κουρτουά έξω από το γήπεδο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2022 00:50
Οπαδοί της Ατλέτικο «ξήλωσαν» την πλακέτα του Τιμπό Κουρτουά στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» τρεις μέρες μετά τις δηλώσεις του Βέλγου γκολκίπερ ότι βρίσκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας, αναφερόμενος στον χαμένο τελικό που βίωσε στην Λισαβόνα απέναντι στην Ρεάλ ως γκολκίπερ των «ροχιμπλάνκος».

Rersona non grata θεωρείται για τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τιμπό Κουρτουά. Οι δηλώσεις του τελευταίου πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι ότι βρίσκεται πλέον στην σωστή πλευρά της ιστορίας, έκανε έξαλλους τους φίλους των «ροχιμπλάνκος», αφού ο Βέλγος γκολκίπερ αναφέρονταν στο χαμένο τελικό της Ατλέτικο από την Ρεάλ το 2014 όταν αυτός υπερασπίζονταν την εστία των «κολτσονέρος».

Το όνομα του Κουρτουά βρίσκεται σε πλακέτα έξω από το γήπεδο της ομάδας, «Γουάντα Μετροπολιτάνο» όπως όλοι οι παίκτες που έχουν παίξει τουλάχιστον 100 παιχνίδια με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Η πλακέτα του Βέλγου γκολκίπερ όμως δε βρίσκεται πλέον εκεί, αφού οπαδοί της ομάδας την αφαίρεσαν το απόγευμα της Δευτέρα. Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Σερέζο ρωτήθηκε για την επιθυμία οπαδών να την αφαιρέσουν και η απάντηση του ήταν: «Εάν θέλουν να την αφαιρέσουν ας πάνε με φτυάρι και ας τη βγάλουν».

Photo Credit: twitter.com/theMadridZone


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.