Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγνωστοι μπήκαν με τρακτέρ στο γήπεδο της Πλίμουθ και κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο

Άγνωστοι μπήκαν με τρακτέρ στο γήπεδο της Πλίμουθ και κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2022 17:48
Άγνωστοι εισέβαλαν με κλεμμένο τρακτέρ στο γήπεδο της Πλίμουθ το βράδυ του Σαββάτου (4/6) και προχώρησαν σε μεγάλες ζημιές στον αγωνιστικό χώρο που βρίσκονταν σε στάδιο ανακαίνισης.

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι της Πλίμουθ μετά τους βανδαλισμούς που υπέστη το γήπεδο του συλλόγου από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου (4/6).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ομάδα ατόμων που γνώριζαν πολύ καλά τα συστήματα ασφαλείας του γηπέδου, διέρρηξαν το τρακτέρ του συλλόγου και εισέβαλαν με αυτό στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας σημαντικές ζημιές στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ήταν σε πρώιμο και κρίσιμο στάδιο ανακαίνισης εν όψει της νέας σεζόν και πλέον δεν υπάρχει εγγύηση ότι η ζημιά από το συμβάν μπορεί να επισκευαστεί εγκαίρως εν όψει της νέας σεζόν.

Η αγγλική ομάδα έχει ήδη προσφύγει στην αστυνομία η οποία ερευνά το συμβάν ενώ αύξησε την φύλαξη του γηπέδου.Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων:

Ο σύλλογος ανέφερε σήμερα ποινικές ζημιές στο «Χομ Παρκ» μετά από διάρρηξη στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου.

Άτομα διέρρηξαν την περιμετρική περίφραξη προτού εισέλθουν στο γκαράζ αποθήκευσης της ομάδας του που φροντίζει το γήπεδο για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα τρακτέρ.

Βάζοντας μπροστά το τρακτέρ με εργαλεία, τα άτομα προχώρησαν στην οδήγηση του στον αγωνιστικό χώρο του «Χομ Παρκ», το οποίο βρίσκεται σε πρώιμο και κρίσιμο στάδιο ανακαίνισης ενόψει της σεζόν 22/23, αφήνοντας σημαντικές ζημιές.

Η Inscapes, η εταιρεία που υποστηρίζει το προσωπικό του εδάφους της Πλίμουθ με τις ετήσιες ανακαινίσεις γηπέδων σε όλα τα γήπεδα, της πρώτης ομάδας και των γηπέδων της Ακαδημίας, θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον επίσκεψη στο «Χομ Παρκ» το συντομότερο δυνατό για να επιδιορθώσει την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου - αν και δεν υπάρχει εγγυηθείτε ότι η ζημιά από το συμβάν μπορεί να επισκευαστεί άμεσα.

Αυτή η δουλειά έχει επιπλέον κόστος για τον σύλλογο και θέτει την ομάδα του γηπέδου μας υπό περαιτέρω πίεση, με ένα ήδη στενό χρονοδιάγραμμα για τους προγραμματισμένους αγώνες προετοιμασίας. Ο σύλλογος θα αυξήσει επίσης την ασφάλεια στο γήπεδο για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Φυσικά, αυτό προσθέτει επιπλέον έξοδα, απομακρύνοντας τα ζωτικά κονδύλια από την ενίσχυση της εμπειρίας του γηπέδου, της ομάδας και της αγώνων.

Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά οποιοσδήποτε αληθινός υποστηρικτής της Πλίμουθ δεν θα εμπλέκονταν σε μια τέτοια ανόητη καταστροφή.

Η ικανότητα των παραβατών να καταρρίπτουν αποτελεσματικά την πρόσφατα εγκατεστημένη περίφραξη με συγκεκριμένα εργαλεία, πριν αποκτήσουν πρόσβαση στο γκαράζ της ομάδας του γηπέδου και στο πρόσφατα εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου φωτισμού οροφής, υποδηλώνει ότι οι εισβολείς είχαν καλή επιχειρησιακή γνώση του «Χομ Παρκ» και ο σύλλογος θα συνεργαστεί πλήρως με την αστυνομία σε μια προσπάθεια να βρε αυτά τα άτομα να ταυτοποιηθούν και να τιμωρηθούν ανάλογα.

Η αστυνομία επισκέφθηκε το γήπεδο την Κυριακή για να συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα και να συλλέξει πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν εύλογο όγκο πλάνων από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, τα οποία θα πρέπει να συμβάλουν στον εντοπισμό των υπευθύνων.

Δεν είμαστε σε θέση να δημοσιεύσουμε εικόνες των ατόμων αυτή τη στιγμή καθώς η αστυνομία διεξάγει τώρα ενεργό έρευνα. Πλάνα CCTV ενδέχεται να δημοσιοποιηθούν από την αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης τις επόμενες ημέρες για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες έρευνας τους.

Εν τω μεταξύ, παροτρύνουμε οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην έρευνα να επικοινωνήσει με την αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης, αναφέροντας τον αριθμό αναφοράς της υπόθεσης CR/048962/22. Θα προσφερθεί ανταμοιβή για πληροφορίες.


Photo Credit: pafc.co.uk

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.