Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ράγισαν και οι πέτρες» στο «αντίο» του Μαρσέλο (video)

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ράγισαν και οι πέτρες» στο «αντίο» του Μαρσέλο (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/6/2022 16:22
Σε μία άκρως συγκινητική εκδήλωση, ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ουδείς περίμενε ότι θα εξελισσόταν σε θρύλο της «Βασίλισσας», όταν σε ηλικία 19 ετών το 2007, είχε αφήσει τη Φλουμινένσε για να μετακομίσει στην Ισπανία.

Παρ' όλα αυτά παρέμεινε στους «μπλάνκος» για 15 σερί σεζόν και παράλληλα με 25 κατακτήσεις τίτλων με τη φανέλα τους, αποτελεί τον πρώτο όλων των εποχών στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τη Δευτέρα (13/6) ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ομάδα και το κλίμα ήταν «βαρύ», καθώς και ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Χαρακτηριστικά ήταν μερικά από τα λόγια του:

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να μιλήσω κανονικά και να μην κλάψω... είναι δύσκολο το να μην το κάνω. Σήμερα είναι μέρα χαράς. Κλαίμε από χαρά. Ξυπνούσα κάθε μέρα της ζωής μου με τη χαρά να βρίσκομαι στο καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Όταν έφυγα από τη Βραζιλία είχα στόχο να παίξω στο Champions League, sήμερα φεύγω ως ο παίκτης με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων στην ιστορία της Ρεάλ. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φροντιστές, που είναι σαν οικογένεια, τους ανθρώπους που κάνουν τη 'βρώμικη' δουλειά γιατί αφοσιωνόμαστε μόνο στο να παίζουμε ποδόσφαιρο και χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν δυνατό. Όπως πάντα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι πολύ λαμπρό. Δεν είναι αντίο, δεν νιώθω ότι φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.