Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρεθ: «Δεν με πρόδωσε ο Εμπαπέ, δεν είναι εύκολο να σε παίρνει τηλέφωνο ο Πρόεδρος της Γαλλίας»

Πέρεθ: «Δεν με πρόδωσε ο Εμπαπέ, δεν είναι εύκολο να σε παίρνει τηλέφωνο ο Πρόεδρος της Γαλλίας»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/6/2022 10:46
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείψει την υπόθεση της παραμονής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης επισήμανε πως δεν νιώθει προδομένος από την απόφαση του Γάλλου άσου αλλά θα αυτό που είδε τις τελευταίες μέρες δεν ήταν ο Εμπαπέ που θα ήθελε στου «μερένγκες».

«Δεν με πρόδωσε. Ο Εμπαπέ μας είπε πολλές φορές πως όνειρο του είναι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα όμως άλλλαξαν σε 15 μέρες εξαιτίας της πολιτικής και οικονομικής πίεσης. Το όνειρο του άλλαξε», ανέφερε αρχικά ο Πέρεθ.

«Δεν είναι εύκολο για τον Εμπαπέ να δέχεται κλήσεις από τον πρόεδρο της Γαλλίας που να του λέει να μην αποχωρήσει από την ομάδα. Έπειτα να πηγαίνει στο Κατάρ και να του προσφέρουν πράγματα που μπορεί να σε «τρελάνουν», πράγματα εκτός λογικής.

Ποτέ δεν είπα ότι ο Εμπαπέ και η Ρεάλ τελείωσαν για πάντα. Σε τρία χρόνια μπορεί να αλλάξουν πολλά. Αλλά δεν θέλω αυτό τον Εμπαπέ, όχι όπως ήταν τελευταία εγώ θέλω τον αληθινό
», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.