Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίθεση Σέλουκ σε Κριχόβιακ: «Επέστρεψε στη Ρωσία σαν τσαντισμένο κανίς - Είναι ένα τίποτα ως παίκτης»

Επίθεση Σέλουκ σε Κριχόβιακ: «Επέστρεψε στη Ρωσία σαν τσαντισμένο κανίς - Είναι ένα τίποτα ως παίκτης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2022 20:16
Ο γνωστός Ρώσος ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος επέστρεψε στην Κράσνονταρ μετά το εξάμηνο πέρασμα του στην ΑΕΚ.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αποχωρήσει από την Κράσνονταρ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και συμφώνησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πλέον ο Πολωνός χαφ επέστρεψε στην ρωσική ομάδα και αναζητά λύση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μιλώντας στο «sportdaily.ru», ο γνωστός Ρώσος ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον πρώην άσο της ΑΕΚ με αφορμή ερώτηση για το αν ποδοσφαιριστές της Ρωσίας μπορούν να παίξουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

«Μπορεί, πλέον, ένας ποδοσφαιριστής από τη Ρωσία να πάει σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης; Ας μην συνδυάζουμε την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Αφήστε τους πολιτικούς να φροντίσουν για αυτά», είπε ο Σέλουκ και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Κριχόβιακ:

«Υπάρχει ένα καλό παράδειγμα, ο Κριχόβιακ. Όταν ένιωσε πίεση, έφυγε. Όταν δεν τον χρειάζεται κανείς, γύρισε... Σαν τσαντισμένο κανίς. Επέστρεψε γιατί δεν τον πληρώνει άλλος και ως ποδοσφαιριστής δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίκτες. Δεν υπάρχουν προβλήματα με to ρωσικό διαβατήριο στην Ευρώπη! Μπορείτε να πάτε και να παίξετε όπου θέλετε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.