Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Παρί προσπάθησε να «κλέψει» τον Βινίσιους από την Ρεάλ αλλά έφαγε «πόρτα» από τον Βραζιλιάνο

Η Παρί προσπάθησε να «κλέψει» τον Βινίσιους από την Ρεάλ αλλά έφαγε «πόρτα» από τον Βραζιλιάνο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
19/6/2022 18:08
Τον Βινίσιους προσέγγισε η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέροντάς του όπως φαίνεται σούπερ συμβόλαιο 40 εκατ. ευρώ συν μπόντους υπογραφής, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» από τον Βραζιλιάνο.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε την καλύτερη σεζόν του φέτος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2018 όταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της φημισμένης ισπανικής ομάδας, έχοντας στο ενεργητικό του 22 γκολ και 20 ασίστ .

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δήλωσε πως θέλει να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στο «Μπερναμπέου» και είναι έτοιμος να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, μολονότι το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2024, για τρία ακόμη χρόνια.

Ο 21χρονος επιθετικός σταρ, πάντως, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «Marca», είχε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία του ζήτησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να δεχθεί να φορέσει τη φανέλα της γαλλικής ομάδας το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, με τον πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ επιβεβαιώνει το σχετικό δημοσίευμα σε συνέντευξή του στο «El Chiringuito».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.