Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-1: Βελτιωμένοι και νικητές οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο φιλικό τους (video)

Ολυμπιακός - Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-1: Βελτιωμένοι και νικητές οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο φιλικό τους (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/6/2022 20:45
Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους, αφού επικράτησε 2-1της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Έχοντας πολύ καλύτερη εικόνα, 24 ώρες μετά την ήττα από την Ριντ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Φορτούνα Ντίσελντορφ με δύο που προήλθαν από ισάριθμες στημένες φάσεις και πραγματοποιώντας μάλιστα ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το ματς δείχνοντας διάθεση να κυκλοφορήσουν την μπάλα με υπομονή και απείλησαν για πρώτη φορά στο 21' όταν ο Εμβιλά δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Βαλμπουενά.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, οι Γερμανοί βρήκαν το γκολ στο 23' με τον Πέτερσον να σουτάρει εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του -ανήμπορου να αντιδράσει- Κρίστινσον.

Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήρθε άμεσα, αφού στο 29' μετά από διώξιμο της άμυνας σε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Σισέ υποδέχθηκε την μπάλα και με περίτεχνη ενέργεια «άδειασε» έναν αντίπαλο και πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας στο σκορ.

H Φορτούνα συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο, αφού πλην του γκολ δεν είχε απειλήσει άλλη φορά στο ματς, ενώ σε μία επικίνδυνη κατάσταση που πήγε να δημιουργήσει ξανά ο Πέτερσον, ο Παπασταθόπουλος τον σταμάτησε έγκαιρα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασαν στο ματς ο Βατσλίκ αντί του Κρίστινσον και ο Μπουχαλάκης αντί του Κουντέ, αλλά ο προσανατολισμός του Ολυμπιακού για παιχνίδι κυρίως από τα άκρα δεν άλλαξε, με τα μπακ να ανεβαίνουν σε κάθε ευκαιρία και τον Άβιλα, που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες, να αφήνει καλές εντυπώσεις.

Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 62' για τον Ολυμπιακό, όταν μετά από σέντρα του Ρατζέλοβιτς, που εκτέλεσε φάουλ, ο Χασάν έπιασε καρφωτή «σκαστή» κεφαλιά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Φορτούνα προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία 30 λεπτά, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε χάσει σε ομοιογένεια λόγω των πολλών αλλαγών και δοκιμών από τον Μαρτίνς.

Οι Γερμανοί άγγιξα σε δύο περιπτώσεις το γκολ, αφού στο 69', ο Ιβόχα «τράνταξε» το δοκάρι του Βατσλίκ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 76' ο Τσέχος γκολκίπερ απέκρουσε πέναλτι του Γκίντσεκ πέφτοντας σωστά στην δεξιά του γωνία με το 2-1 να μείνει τελικά ως το τέλος χωρίς κάτι άλλο αξηοσημείωτο να συμβαίνει στο ματς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ,, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο.

Στο Β' mέρος έπαιξαν οι: 46' Βατσλίκ, 57' Κούτρης (84' Ντιμπί Κεϊτά), 66' Μπαγκαλιάνης, 66' Αβραάμ, 57' Κανέ (78' Ανδρούτσος), 46'Μπουχαλάκης, 57' Αγκιμπού Καμαρά, 57' Καρβάλιο, 57' Φαντιγκά, 57' Ραντζέλοβιτς, 57' Χασάν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.