Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Γκατσίνοβιτς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/6/2022 22:11
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αποκτήσει κι επίσημα η ΑΕΚ τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (26/6).

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου και ήταν από τις βασικές αιτίες που οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν αισθητά φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το «τριφύλλι» ήταν εκείνο που θεωρητικά ψάχτηκε για την υπόθεση, αλλά δεν είχε καμία διάθεση να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Χόφενχαϊμ στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και συμφώνησε πρώτα με τον παίκτη και στη συνέχεια έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία και με τη γερμανική ομάδα.

Από το βράδυ της Κυριακής (26/6) ο Γκατσίνοβιτς ταξίδεψε από τη Σερβία στην Ελλάδα, με τον ατζέντη του Μίλος Μαλένοβιτς να φτάνει κι αυτός στη χώρα μέσω Ζυρίχης.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης θα είναι ο 27χρονος άσος ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα πλησιάζουν στο 1.000.000 ευρώ για κάθε σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.