Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Επίσημα χωρίς μετακινήσεις οπαδών τα δύο ματς για το Κόνφερενς Λιγκ

ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Επίσημα χωρίς μετακινήσεις οπαδών τα δύο ματς για το Κόνφερενς Λιγκ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/6/2022 16:54
Χωρίς φιλάθλους θα αγωνιστεί κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας στην Βουλγαρία στον 2ο προκριμρικαό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ ο ΠΑΟΚ, ενώ αντίστοιχα και οι Βούλγαροι φίλαθλοι δεν θα δώσουν το «παρών» στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Μετά από πολυήμερες επικοινωνίες μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (UEFA, αρμόδια Υπουργεία, Αστυνομία, ΠΑΟΚ και Λέφσκι) αποφασίστηκε να μην επιτραπεί μ,ετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προχωρά και σε σχετική ενημέρωση, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Χωρίς φιλοξενούμενους φιλάθλους οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι

Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών αρχών και των αρμόδιων Υπουργείων, οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιπλέον δυσκολία εξυπηρέτησης των γηπεδούχων φιλάθλων εκατέρωθεν εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στις δυο ομάδες, που θα αναγκαστούν να έχουν κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών ενώ ειδικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ποινή- όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς- έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.