Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Άρης θέλει να πυροδοτήσει την «βόμβα» με Μίνα σύμφωνα με την «As»

O Άρης θέλει να πυροδοτήσει την «βόμβα» με Μίνα σύμφωνα με την «As»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
6/7/2022 21:03
Τον 26χρονο επιθετικό της Θέλτα, Σάντι Μίνα, είναι κοντά στο να «κλείσει» ο Άρης σύμφωνα με όσα αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Άρης, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Σάντι Μίνα. Ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός, έχει τεθεί εκτός ομάδας στην Θέλτα, αφού είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με το Δικαστήριο της Ανδαλουσίας να τον καταδικάζει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η ισπανική εφημερίδα «As»: «Το ελληνικό καμπ ήδη έχει συμφωνήσει με τη Θέλτα για την απόκτηση του επιθετικού από τη Γαλικία. Τώρα απομένει να αποδεχθεί και ο επιθετικός την πρόταση της ελληνικής ομάδας την οποία προπονεί ο Χερμάν Μπούργος. Σε περίπτωση που συμφωνήσει, ο Μίνα θα συναντήσει ξανά τον παλιό συμπαίκτη του, Πάπε Σέικ. Ο Σάντι Μίνα έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τη Θέλτα και είναι από τους υψηλότερα αμειβόμενους στην ομάδα. Ωστόσο, η ομάδα ψάχνει να βρει τρόπο εξόδου από την υπόθεση. Η προοπτική του Άρη είναι αυτή που υποστηρίζεται από τους ηγέτες της Θέλτα αλλά ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.