Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Συγκρατημένος μετά το θρίαμβο ο Μπούργος - Εκστασιασμένος ο Γκρέι με την ατμόσφαιρα

Άρης: Συγκρατημένος μετά το θρίαμβο ο Μπούργος - Εκστασιασμένος ο Γκρέι με την ατμόσφαιρα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/7/2022 00:32
Ο τεχνικός του Άρη, Χερμάν Μπούργος τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα παρά το ευρύ 5-1 της νίκης επί της Γκόμελ στο αποψινό (21/7) πρώτο ματς του δευτέρου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ εντυπωσιασμένος δήλωσε από την ατμόσφαιρα ο Γκρέι.

Την άποψη πως το απόψε παίχτηκε απλά το πρώτο ημίχρονο εξέφρασε ο Χερμάν Μπούργος μετά τη νίκη επί της Γκόμελ, που φέρνει πάντως τον Άρη μία... ανάσα από την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

«Την επόμενη βδομάδα είναι το δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν πως έπρεπε να παίξουν, το έβγαλαν στο γήπεδο και η νίκη είναι όλη δική τους. Όλα τα εύσημα είναι για τους ποδοσφαιριστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Ο δις σκόρερ Αντρέ Γκρέι, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χαρακτήρισε ανατριχιαστική την ατμόσφαιρα, ενώ αναφορικά με το ματς σχολίασε από την πλευρά του: «Ήταν υπέροχα. Ήταν ένα σημαντικό ματς για μας απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Σκόραραν νωρίς, εμείς επιστρέψαμε, πέτυχα δύο γκολ, αλλά θα μπορούσα να βάλω και τρίτο. Δεν έχω παράπονο, κυριαρχήσαμε και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε επαγγελματική εμφάνιση, είχαμε σχέδιο, υπομονή και καλή σύνδεση με τους επιθετικούς. Είναι σημαντικό πάντως πως έχουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να πάμε στη ρεβάνς σκεπτόμενοι ότι έχουμε προκριθεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.