Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μπράιτον για Κουκουρέγια»

Τσέλσι: «Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μπράιτον για Κουκουρέγια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2022 02:19
Η Τσέλσι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπράιτον για την αγορά του Μαρκ Κουκουρέγια ο οποίος είναι πλέον πολύ πιθανό να υπογράψει στους «μπλε» παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι το προηγούμενο διάστημα.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια βρίσκεται η Τσέλσι. Όπως αναφέρουν ο έγκυρος ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο και το αγγλικό «Sky Sports», οι «μπλε» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπράιτον για την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ.

Ο 24χρονος κατέθεσε αίτημα μεταγραφής την Παρασκευή στη διοίκηση της Μπράιτον προκειμένου να πιέσει ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο οι «πολίτες» δεν ανέβηκαν ποτέ από τα 40 εκατ. λίρες (47,6 εκατ. ευρώ) που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν και κάπου εκεί έκανε το μπάσιμο η Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι φέρεται ότι προσφέρουν το ποσό των 50 εκατ. λιρών (59,5 εκατ. ευρώ) που ζητάει η Μπράιτον, ενώ ο Ρομάνο υποστηρίζει ότι στις συζητήσεις για το deal ενδέχεται να μπει και το όνομα του 19χρονου στόπερ Κόλγουιλ που ανήκει στην Τσέλσι χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται να παραχωρηθεί ως δανεικός ή με μεταγραφή.

Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2020 η Τσέλσι είχε δώσει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. λίρες για ακόμα έναν αριστερό μπακ, τον Μπεν Τσίλγουελ ο οποίος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τόμας Τούχελ για το βασικό σχήμα αντί του Αλόνσο, όμως αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό τον Δεκέμβριο. Ο Άγγλος άσος έχει επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς στην προετοιμασία, αλλά όπως αναφέρει η «Telegraph», ο Γερμανός τεχνικός θέλει τον Κουκουρέγια ως αριστερό στόπερ στην τριάδα της άμυνας, ρόλο που είχε ο 24χρονος και στην Μπράιτον σε αρκετά παιχνίδια.

Εάν η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, τότε οι Λονδρέζοι θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Μάρκος Αλόνσο στην Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό μπακ να επιθυμεί τη μεταγραφή στους Καταλανούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.