Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Ειδικά παικτών και κορυφαίο live στοίχημα στην Premier League!

bwin – Ειδικά παικτών και κορυφαίο live στοίχημα στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/8/2022 00:04
Οι δύο αναμετρήσεις των ομάδων του Μάντσεστερ κεντρίζουν το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων! Πρώτη στο… χορό μπαίνει η Γιουνάιτεντ στις 16:00. Η πρωταθλήτρια Σίτι, κάνει σέντρα τις 18:30.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League!

Πρεμιέρα με νίκη

Η εποχή Έρικ Τεν Χαγκ ξεκινά με κάθε επισημότητα σήμερα το απόγευμα στο «Old Trafford». Πρώτη αντίπαλος του Ολλανδού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η Μπράιτον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κάνουν πρεμιέρα στην Premier League, με νίκη, ξεκινώντας την εποχή Τεν Χαγκ, με επιτυχία και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους. Άλλωστε η preseason για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν αρκετά έντονα, αναφορικά με την επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο ν’ αποχωρήσει από την ομάδα. Η παράδοση των δύο ομάδων, που θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με απολογισμό 12 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις, που έχουν αναμετρηθεί.bwin – Premier League με ειδικά για κάθε φάση!

Οι… πεινασμένοι πρωταθλητές

Η preseason για τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν κάτι παραπάνω από έντονη! Οι «πολίτες» έχοντας κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, απέκτησαν τους Χάαλαντ και Χουλιάν Μαρτίνες, «κλείνοντας» έτσι την όποια… τρύπα υπήρχε στη θέση «9». Παράλληλα με τον Κάλβν Φίλιπς, απέκτησε βάθος στην μεσοαμυντική γραμμή. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ξεκινά την αγωνιστική περίοδο 2022-23 με αρκετά δύσκολη αναμέτρηση, καθώς ταξίδεψε στο Λονδίνο, για ν’ αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» πέρσι ήταν εξαιρετικά! Έφτασαν μέχρι και τα ημιτελικά του Europa League, με τον Ντέιβιντ Μόγιες, να πιστώνεται τη «μεταμόρφωση» της ομάδας. Στα «συν» η απόκτηση του διεθνή Ιταλού φορ, Τζιανλούκα Σκαμάκα, που ήρθε για αν πλαισιώσει τον Μίκαελ Αντόνιο, στη θέση του φορ. Παράλληλα πολύ σημαντική αποτελεί και η παραμονή του Ντέκλαν Ράις.

bwin – Αφού δεν μπορείς να... τρίψεις την μαγική γυάλα, φτιάξε το δικό σου Build A Bet*! 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις