Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέσσερα γκολ και δύο αποβολές στο φιλικό του Ιωνικού με τον Ατρόμητο (video)

Τέσσερα γκολ και δύο αποβολές στο φιλικό του Ιωνικού με τον Ατρόμητο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2022 00:32
Ιωνικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Νίκαια σε φιλικό παιχνίδι που θύμισε επίσημο, καθώς οι δύο ομάδες έβγαλαν μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο αλλά υπήρξαν και πολλά νεύρα με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο αποβολές.

Δεν είχε νικητή το φιλικό παιχνίδι του Ιωνικού με τον Ατρόμητο στην Νίκαια, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απολαυστικό από τις δύο ομάδες οι οποίες τα έδωσαν όλα και πρόσφεραν τρία γκολ αλλά και δύο αποβολές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με προβολή του Ιωαννίδη σε φάση που ξεκίνησε από χτύπημα κόρνερ του Μεντόσα και κεφαλιά-ασίστ του Αντούνες. Δύο λεπτά μετά ο Ατρόμητος «άγγιξε» την ισοφάριση στο τρανζίσιον, με τον Κλωναρίδη να βγάζει ωραία στον Ρομπάιγ αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ιωνικός πλησίασε σε δεύτερο γκολ στο 18’ με προβολή του προωθημένου Τσιγκρίνσκι αλλά ο Γιαννιώτης του είπε όχι. Στο 26’ υπήρξαν δύο αποβολές, από μία για την κάθε ομάδα, καθώς οι Ρομαό και Χατζηισαϊας «αρπάχτηκαν» και ο Βεργέτης τους έδειξε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα δεν αντικαταστάθηκαν, κάτι που συνηθίζεται σε φιλικά, και οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έβγαλε καλύτερη αντίδραση μετά τη διακοπή και έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Στο 35’ ο Κλωναρίδης έπιασε μόνος του την κεφαλιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Σουάρεθ εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Χουτετσιώτη σε σέντρα του Ρομπάιγ και σκόραρε από κοντά με το κεφάλι για το 2-1 των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε αλλά ο Ιωνικός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 73’ με τρομερό σουτ του νεοαποκτηθέντα Μίλο. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ αφού στα εναπομείναντα λεπτά καμία ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογκοσιάν), Μεντόζα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννιδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Ερλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιλ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.