Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΠΑΣ «λύγισε» τον Αστέρα στα πέναλτι και πήρε την 3η θέση (video)

Ο ΠΑΣ «λύγισε» τον Αστέρα στα πέναλτι και πήρε την 3η θέση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2022 00:24
Σ’ ένα φιλικό παιχνίδι που θύμισε περισσότερο επίσημο, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό και κατέκτησε την 3η θέση στο φιλανθρωπικό τουρνουά «Φλόγα» στη διαδικασία των πέναλτι (4-3). Προηγήθηκαν δις από στατικές φάσεις οι Ηπειρώτες (13’ Εραμούσπε, 50’ Μπαγκαλιάνης), απάντησαν ισάριθμες οι Αρκάδες (39’ Μπαράλες πεν., 87’ Ρεγκίς).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής στον μικρό τελικό του τουρνουά «Φλόγα» που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης στα πέναλτι (4-3) μετά το ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια. Ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τον Αστέρα να απειλεί πρώτος με κεφαλιά του Μπαράλες στο 3’ υποχρεώνοντας τον Πριόρ να διώξει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του προέκυψε νέα ευκαιρία των Αρκάδων με προβολή του Αντζουλά αλλά ο Σόρια απομάκρυνε σωτήρια στη γραμμή.

Ο ΠΑΣ γλίτωσε το γκολ κα ιστο 13’ πήρε αυτός το προβάδισμα. Ο Μορέιρα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Εραμούσπε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αστέρας θα μπορούσε να απαντήσει σχεδόν άμεσα αφού στο 22’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπερτόγλιο. Εν τέλει το 1-1 ήρθε στο 39’ καθώς ο Κιάκος βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα από την περιοχή και ο Μπαράλες με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το σκορ στα ίσα.

Οι Ηπειρώτες «χτύπησαν» ξανά από στατική φάση και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 50’, με τον Μπαγκαλιάνη να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του και κεφαλιά-ασίστ του Ροσέρο. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια αλλά στο 87’ ο Ρεγκίς ξέφυγε υπέροχα από τον Εραμούσπε και νίκησε τον Αθανασίου στο τετ-α-τετ «γράφοντας» το 2-2. Μάλιστα δύο λεπτά μετά οι Αρκάδες είχαν νέο χαμένο τετ-α-τετ για την ολική ανατροπή αλλά αυτή τη φορά ο Αθανασίου αντέδρασε σωστά και το 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Η 3η θέση του τουρνουά κρίθηκε στα πέναλτι εκεί όπου οι Γιαννιώτες αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και πήραν τη νίκη με 4-3.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Κρέσπι 0-0 (δοκάρι)
Εραμούσπε 0-0 (απόκρουση Τσιφτσή)
Μπενίτο 1-0
Ροσέρο 1-1
Ιγκλέσιας 1-1 (απόκρουση Αθανασίου)
Πήλιος 1-2
Αντζουλάς 2-2
Μπιλμπάο 2-3
Γκαρθία 3-3
Μπαγκαλιάνης 3-4

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

Στον πάγκο οι Σγουρής, Αλάγκμπε, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά, Κρέσπι, Μπενίτο.

ΠΑΣ Γιαννινα (Στάικος): Πρίορ, Μπιλμπάο, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ριένστρα, Σόρια, Ροσέρο, Παμλίδης.

Στον πάγκο οι Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Κύρκος, Λώλης Αλ., Ποζνάνσκι, Τσαβός, Πήλιος, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Ρίζος, Λιάσος.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.