Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Βόλο το τουρνουά «Φλόγα», 2-1 τον ΟΦΗ σε φιλικό μεγάλης έντασης (video)

Στον Βόλο το τουρνουά «Φλόγα», 2-1 τον ΟΦΗ σε φιλικό μεγάλης έντασης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2022 00:59
Ο Βόλος κέρδισε με 2-1 τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά «Φλόγα» με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ. Π. Φερνάντες (31’) και Εσκοβάλ (45+1’) τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσαν με Διαμαντή (55’) οι Κρητικοί.

Σ’ ένα φιλικό που πολύ μεγάλης έντασης στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό και κατέκτησε το τουρνουά «Φλόγα». Ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Οι Βολιώτες πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και «άγγιξαν» το γκολ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μπαριέντος, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ επιχειρούσε να πιέσει ψηλά για να βάλει προβλήματα στην κυκλοφορία των γηπεδούχων και στο 30’ κατάφερε να κλέψει την μπάλα κοντά στην περιοχή του αντιπάλου του, όμως το σουτ του Μπαλογιάνη πέρασε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ του Βόλου. Ο Βίκτορ Φερνάντες έκλεψε τη μπάλα από τον Πασαλίδη και γύρισε στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος με φανταστικό πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο ΟΦΗ απείλησε στο 37’ με απευθείας φάουλ του Τσιλιανίδη που έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 44’ η κεφαλιά του Γιαννούλη απομακρύνθηκε από τον Εσκοβάλ λίγο έξω από τη γραμμή της εστίας. Ο τελευταίος γλίτωσε το 1-1 για τον Βόλο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 2-0, σκοράροντας με κοντινή προβολή έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να μειώσει στο 54’ με τον Διαμαντή, ο οποίος σκόραρε με ωραία κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντιουσέ. Το 2-1 ήταν και το τελικό σφύριγμα, καθώς στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό και μάλιστα προκλήθηκε σύρραξη στο 68’ μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Εσκοβάλ στον Τοράλ.

Βόλος (Τανσό): Παπαδόπουλος, Λυμπεράκης, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Τάχατος, Μπαριέντος, Ουεντραόγκο, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Στον πάγκο: Κλέιμαν, Λούνα, Ματίγια, Μεζκίδα, Σταμένκοβιτς, Άλχο, Μεταξάς, Σιέλης, Τσοκάνης, Τσέλιος, Τριανταφύλλου

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης

Στον πάγκο: Μαντάς, Νέιρα, Βούρος, Διαμαντής, Ντικό, Γιοχού, Μεγιάδο

Photo Credit: Cosmote TV

Τα στιγμιότυπα:




Η ένταση που προκλήθηκε:




Η βράβευση των παικτών του Βόλου:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.