Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουέστ Χαμ 1-0: Ιστορική νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ!

Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουέστ Χαμ 1-0: Ιστορική νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/8/2022 18:23
Η Νότιγχαμ Φόρεστ με χρυσό σκόρερ τον Αβονίγι και ήρωα τον τερματοφύλακα της Χέντερσον, επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ και πέτυχε έτσι την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 23 χρόνια και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η Γουέστ Χαμ μάλιστα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν καθώς πρόκειται για μία ομάδα που την περσινή σεζόν ήταν σταθερά στην πρώτη επτάδα και τελικά τερμάτισε στην 7η θέση. Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες τα «σφυριά» ήταν αυτά που απείλησαν πρώρα με τον Τσουφάλ αλλά ο Τοφολό στο 16' έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 41' ο Νίκο Γουίλιαμς έχασε σημαντική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στη Νότιγχαμ, κάτι που τελικά όμως πέτυχε ο Αβονίγι έπειτα από ωραία ενέργεια του Τοφολό .

Στην επανάληψη βέβαια οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί, με το ξεκίνημα είχαν δοκάρι με τον Μπενχράμα ενώ έπειτα ο Χέντερσον σταμάτησε εκπληκτικά την κεφαλιά του Σούτσεκ. Λίγο αργότερα μάλιστα ο Μπενχράμα είδε και πάλι την προσπάθεια του από εκτέλεση φάουλ να καταλήγει στο δοκάρι αλλά στην επόμενη φάση ο ΜακΚένα βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και έπειτα από υπόδειξη του VAR ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι.

Ο Ντέκλαν Ράις ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Ντιν Χέντερσον μπλόκαρε την μπάλα, τα «Σφυριά» συνέχιζαν να πιέζουν αλλά αρχικά ο Γουίλιαμς στο 83' και στη συνέχεια ο Χέντερσον στο 90' «σταμάτησαν» τους Κρέσγουελα και Σούτσεκ και έτσι η Νότιγχαμ πέτυχε μία ιστορική νίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.