Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαντόφσκι ο πρώτος που σημειώνει χατ-τρικ με τρεις διαφορετικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ! (video)

Λεβαντόφσκι ο πρώτος που σημειώνει χατ-τρικ με τρεις διαφορετικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2022 02:52
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγραψε ιστορία με τα τρία γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Βικτόρια Πλζεν, καθώς έγινε ο πρώτος που σημειώνει χατ-τρικ με τρεις διαφορετικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο γηραιότερος παίκτης που κάνει χατ-τρικ σε ντεμπούτο με τους Καταλανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 την Βικτόρια Πλζεν στο «Καμπ Νου» και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στους ομίλους του Τσάμπιοςν Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και έκανε δύο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει χατ-τρικ με τρεις διαφορετικές ομάδες στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ (1 με Ντόρτμουντ, 4 με Μπάγερν, 1 με Μπαρτσελόνα).

Παράλληλα, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει χατ-τρικ σε ντεμπούτο με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε ηλικία 34 ετών και 17 ημερών. Το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στον Χένρικ Λάρσον, ο οποίος είχε πετύχει τρία γκολ κόντρα στην Σέλτικ τον Σεπτέμβριο του 2004 σε ηλικία 32 ετών και 360 ημέρων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.