Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Η Ιταλία υποβίβασε την Αγγλία στην League B, «διπλό» στην Γερμανία οι Ούγγροι!

Nations League: Η Ιταλία υποβίβασε την Αγγλία στην League B, «διπλό» στην Γερμανία οι Ούγγροι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2022 23:52
Με όμορφο γκολ του Ρασπαντόρι, η Ιταλία κέρδισε με 1-0 την Αγγλία στο Μιλάνο και την υποβίβασε στην League B, όπου βρίσκεται πλέον και η Ελλάδα. Πάει για πρωτιά η εκπληκτική Ουγγαρία, πήρε «διπλό» και στην Γερμανία (1-0) και έσπασε το αήττητο του Φλικ.

Δύο μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, η φιναλίστ του Euro 2020 Αγγλία δείχνει σε κακή κατάσταση. Τα «τρία λιοντάρια» ηττήθηκαν με 1-0 από την Ιταλία στο «Σαν Σίρο» και υποβιβάστηκαν στην League B του Nations League μία αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης ομίλων της διοργάνωσης. Μάλιστα η Αγγλία έμεινε χωρίς νίκη για πέντε σερί παιχνίδια για πρώτη φορά μετά το 2014 ενώ είναι μία από τις δύο ομάδες που δεν έχει σκοράρει γκολ στη διοργάνωση χωρίς πέναλτι. Η άλλη ομάδα είναι το… Σαν Μαρίνο.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την Ιταλία με εξαίρεση μια προσπάθεια του Κέιν και δέχτηκε το γκολ στο 68ο λεπτό από ωραίο σουτ του Ρασπαντόρι. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δε συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα στη συνέχεια και έφτασαν στη νίκη που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη για την πρωτιά.

Ουσιαστικά όλα θα κριθούν στο παιχνίδι της Δευτέρας (26/9) με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη το οποίο απέκτησε χαρακτήρα τελικού για την πρώτη θέση. Κι αυτό διότι οι Ούγγροι μετά το ιστορικό «διπλό» στην Αγγλία (4-0) τον Ιούνιο, επικράτησαν με 1-0 των Γερμανών στην Λειψία, έσπασαν το αήττητο του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της «μανσάφτ» και φιγουράρουν μόνοι πρώτοι με 10 βαθμούς και στο +2 από την 2η Ιταλία.

Το όμορφο γκολ του Ζάλαι (17’) με τακουνάκι χάρισε τη νίκη στους Μαγυάρους, οι οποίοι υπερασπίστηκαν το υπέρ τους σκορ απέναντι σε μια Γερμανία που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Ιταλία για την πρόκριση στο Final-Four της διοργάνωσης.

Nations League: Η Ιταλία υποβίβασε την Αγγλία στην League B, «διπλό» στην Γερμανία οι Ούγγροι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.