Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μανωλάς: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, δεν υπήρξε ποτέ θέμα χρημάτων»

Μανωλάς: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, δεν υπήρξε ποτέ θέμα χρημάτων»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/9/2022 14:53
Ο Κώστας Μανωλάς με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είπε το δικό του αντίο στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Ο Έλληνας στόπερ επισήμανε πως δεν ένιωθε πλέον αναγκαίος στο σύλλογο και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει, τονίζοντας πως τα χρήματα δεν έπαιξαν ποτέ ρόλο.

Παράλληλα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Χρήστο Θέο, Χρήστο Μουρίκη και όλους τους φυσιοθεραπευτές και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Σαρζά

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στον Ρέντη. Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γιατρό, Χρήστο Θέο, τον Χρήστο Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρυσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισε να φύγω. Δεν υπήρχε θέμα χρημάτων. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη τη στήριξή του. Θα τον έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.