Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Δεν περίμενα την ήττα, δεν ήμασταν στο 100%» (video)

Πογιέτ: «Δεν περίμενα την ήττα, δεν ήμασταν στο 100%» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2022 02:14
Ο Γκουστάβο Πογιέτ παραδέχτηκε μετά την ήττα της Ελλάδας από την Κύπρο ότι δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα με βάση τα όσα είχε δει στις προπονήσεις, στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία και πως η ομάδα καλείται να είναι πάντα στο 100%.

Αναλυτικά όσα είπε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στην κάμερα του Alpha μετά την ήττα από την Κύπρο (0-1) στην Λάρνακα:

Για την πρώτη ήττα της Ελλάδας στον όμιλο: «Δεν την είδα να έρχεται. Η ομάδα προπονήθηκε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Αλλά ειδικά στο πρώτο μέρος, στις αμυντικές καταστάσεις ήμασταν κάτω του μετρίου. Δεν αμυνθήκαμε όπως στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Δεν ήμασταν σταθεροί. Πάντα λέω, μαθαίνεις περισσότερα στις ήττες παρά στις νίκες. Πρέπει να είμαστε 100%, όχι 99% αλλιώς μπορείς να χάσεις. Δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν στο 100%».

Για το τι είπε στα αποδυτήρια: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πω».

Για τον Μπακασέτα: «Ο Μπακασέτας έχει ένα μυϊκό πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Θα το δούμε».

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


Για το παιχνίδι: Συγχαρητήρια στην Κύπρο για την πρώτη της νίκη. Δεν είδα την ήττα να έρχεται γιατί γενικά η ομάδα έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία στα προηγούμενα παιχνίδια και δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε παιχνίδι την Τρίτη για να δούμε αν η σημερινή ημέρα ήταν μια κακή ημέρα στο γραφείο.

Για το τι μπορεί να μας διδάξει η ήττα: «Υπάρχουν πολλά να μάθουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην Εθνική, είχε συμβεί στο παρελθόν μετά από ένα καλό σερί να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα το είδα από μέσα. Πρώτα θα αναλύσω εγώ το παιχνίδι, θα αναρωτηθώ γιατί, αν σχεδίασα καλά το παιχνίδι, εάν πήγε το πλάνο καλά. Μετά θα κάνω ανάλυση στους παίκτες μου».

Για το ότι προσπαθεί να αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας: «Η μπάλα είναι το πιο σημαντικό. Κάποιος ήρθε να μου δείξει στατιστικά μετά το παιχνίδι. Ειλικρινά δεν με νοιάζουν καθόλου. Με νοιάζει να νικάμε παιχνίδια. Φυσικά είναι ο καλύτερος τρόπος να κερδίσεις. Να είσαι συμπαγής, οργανωμένος αμυντικά και μετά να ελέγξεις το παιχνίδι. Τον είχαμε ειδικά στο 2ο ημίχρονο, παίζαμε επιθετικά και προσπαθούσαμε να βρούμε γκολ αλλά ίσως με λίγο λάθος τρόπο γι’ αυτό είπα ότι θέλω να αναλύσω το παιχνίδι. Θέλω να πω και ότι είμαι προπονητής που ρωτάω το αφεντικό ποιος είναι ο στόχος. Εάν δεν είναι ρεαλιστικός, πάω σπίτι. Το αφεντικό μου ζήτησε να κερδίσουμε το γκρουπ. Τα καταφέραμε».

Για τη γνώμη του για την Κύπρο και αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη: «Η αλλαγή του συστήματος δούλεψε καλύτερα γι’ αυτούς. Ήταν σε καλύτερες θέσεις για να χτυπήσουν στην κόντρα όταν χάναμε τη μπάλα. Νομίζω ότι ο Σωτηρίου είχε πολύ καλό παιχνίδι, κρατούσε τις γραμμές. Μερικές φορές δεν βλέπεις πράγματα από έναν παίκτη γιατί θες να σκοράρει αλλά με τον τρόπο που λειτούργησε απόψε έβαλε πολλά προβλήματα στην ομάδα μας».

Τις απουσίες της Ελλάδας και το ακυρωθέν γκολ:«Είναι άδικο τώρα να θυμόμαστε όσους δεν έπαιξαν. Ήμασταν αυτοί που ήμασταν. Στο γκολ, θα μπορούσε να ήταν οφσάιντ. Είναι άδικο τώρα να θυμόμαστε όσους δεν έπαιξαν. Στο γκολ θα μπορούσαν να δώσουν οφσάιντ. Ίσως να ήταν οφσάιντ. Θα ήθελα να ρωτήσετε τον γκολκίπερ εάν επηρεάζεται από τον παίκτη μπροστά του που είναι οφσάιντ. Εάν πει ναι θα λέει ψέματα. Εάν ο διαιτητής θεωρεί ότι επηρεάζει το οπτικό πεδίο του γκολκίπερ τότε ΟΚ. 50%-50%. Θεωρώ ότι ήταν κακή κρίση στη συγκεκριμένη φάση αλλά δεν έχω παράπονο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.