Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Περίπατος της Τσέλσι επί της Μίλαν, πεντάρα η Σίτι, μπλόκο Βλαχοδήμου σε Παρί -Δείτε τα γκολ από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Περίπατος της Τσέλσι επί της Μίλαν, πεντάρα η Σίτι, μπλόκο Βλαχοδήμου σε Παρί -Δείτε τα γκολ από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2022 00:03
Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη δεύτερη «στροφή» να προσφέρει 27 γκολ. Δείτε όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα των αγώνων.

Η νίκη που ξεχώρισε ήταν αυτή της Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 3-0 της Μίλαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πήρε την πρώτη της νίκη στον 5ο όμιλο, πιάνοντας τους «ροσονέρι» στην 2η θέση. Στην κορυφή του ομίλου πέρασε η Σάλτσμπουργκ, η οποία κέρδισε με το δύσκολο 1-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αυστρία και φιγουράρει στην κορυφή με +1 από Άγγλους και Ιταλούς.

Στον 6ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 2-1 την Σαχτάρ στην Μαδρίτη και έκανε το 3x3 στον όμιλο με όλα τα γκολ του αγώνα να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο. Στο άλλο ματς που έγινε νωρίτερα, η Λειψία επικράτησε με 3-1 της Σέλτικ εντός, πήρε τους πρώτους της βαθμούς και μείωσε στο -1 τη διαφορά από τους 2ους Ουκρανούς.

Στον 7ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε με 5-0 την Κοπεγχάγη στο «Έτιχαντ» και έκανε το 3x3 στον όμιλο εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στους «16». Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ξέφυγε με +8 από τις δύο τελευταίες θέσεις και διατηρήθηκε στο +2 από την 2η Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Σεβίλλης και βρίσκεται και αυτή «αγκαλιά» με την πρόκριση.

Στον 8ο όμιλο, Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Ντα Λουζ» σ’ ένα εκπληκτικό παιχνίδι όπου η κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο και οι δύο τερματοφύλακες, Ντοναρούμα και Βλαχοδήμος έδειξαν την κλάση τους. Οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες και πρωτοπόρες στην κορυφή, στην 3η θέση ακολουθεί η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με 3-1 την Μακάμπι Χάιφα στο Τορίνο, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Τσέλσι - Μίλαν 3-0

Η Τσέλσι με κορυφαίο τον Τζέιμς κέρδισε με 3-0 την Μίλαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την έπιασε στην 2η θέση, όντας παράλληλα στο -1 από την Σάλτσμπουργκ. Η Μίλαν μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά η Τσέλσι ισορρόπησε, απείλησε με τον Τιάγκο Σίλβα σε τρία διαδοχικά κόρνερ και από το τρίτο προέκυψε το γκολ με τον Φοφανά (24’) ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Γάλλος στόπερ αποχώρησε λίγο πριν το ημίχρονο με πρόβλημα τραυματισμού. Οι «μπλε» έλεγχαν το παιχνίδι μετά το 1-0 αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κινδύνευσαν με την ισοφάριση σε τεράστια διπλή ευκαιρία των «ροσονέρι» με τους Ντε Κέτελαρε και Κρούνιτς. Στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, αντίθετα η Τσέλσι έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και «καθάρισε» το μάτς μέσα σε έξι λεπτά με τον Τζέιμς. Ο Άγγλος μπακ έδωσε πάρε-βάλε στον Ομπαμεγιάνγκ στο 56’ για να πάρει τη σκυτάλη κάνοντας το 3-0 στο 72’ με τρομερό σουτ εντός περιοχής. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους Λονδρέζους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη και να πιάνουν την αντίπαλο τους στην 2η θέση με 4 βαθμούς.



Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0

Η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αυστρία και έφτασε τους 5 βαθμούς στον όμιλο, περνώντας στην πρώτη θέση με +1 από Τσέλσι και Μίλαν. Όλες οι συγκινήσεις ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σάλτσμπουργκ ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο και στο 71’ πήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Όκαφορ, ο οποίος σκόραρε για 3ο σερί ματς στον όμιλο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έβγαλε αντίδραση, είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ντρμιτς στο 81’ και στο 90+2’ βρήκε δίχτυα με τον Κροάτη αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ενδιάμεσα η Σάλτσμπουργκ είχε δικό της χαμένο τετ-α-τετ με τον Σέσκο στο 90’ για να κάνει δύο τα τέρματα της αλλά δεν το πλήρωσε.

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 5-0

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Κοπεγχάγη στο «Έτιχαντ», έκανε το 3x3 στον όμιλο και ουσιαστικά εξασφάλισε από τώρα την πρόκριση για τους «16». Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε υγιή περίπατο για τους «πολίτες» που προηγήθηκαν πολύ νωρίς με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Χάαλαντ (7’, 32’) - έφτασε τα 28 σε 22 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ- ενώ στο 39’ ο Κοτσολάβα υπέπεσε σε αυτογκόλ για το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ο Γκουαρδιόλα απέσυρε τον Χάαλαντ στο ημίχρονο, η Σίτι πάντως δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, πετυχαίνοντας τέταρτο στο 55’ με πέναλτι του Μαχρέζ και πέμπτο στο 76’ με τον Άλβαρες για το τελικό 5-0.



Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 1-4

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε η Ντόρτμουντ απέναντι στην Σεβίλλη, παίρνοντας εμφατική νίκη με 4-1 στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» που την φέρνει «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Οι Βεστφαλοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη στα γκολ των Γκερέιρο (6’), Μπέλιγχαμ (41’) και Αντεγέμι (43’). Η Σεβίλλη, στο τελευταίο παιχνίδι του Λοπετέγκι στον πάγκο της, προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με γκολ του Ελ Νεσιρί στο 51’. Η Ντόρτμουντ πέτυχε 4ο στο 75’ με τον Μπραντ και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, ξεφεύγοντας με +5 από Σεβίλλη και Κοπεγχάγη, ενώ διατηρήθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.



Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Σ’ ένα ματς που η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν βαθμό και… κορυφή. Οι «αετοί» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Ντοναρούμα, ο οποίος έβγαλε εντυπωσιακά τις προσπάθειες των Ράμος (8’), Νέρες (18’) και Σίλβα (37’). Η Παρί δεν πατούσε καλά αλλά χρειάστηκε μία μεγάλη στιγμή για να προηγηθεί με αριστουργηματικό πλασέ του Μέσι στην κίνηση στο 22’. Ο Ντοναρούμα εν τέλει νικήθηκε από συμπαίκτη του, αφού στο 41’ έγινε το 1-1 με το αυτογκόλ του Ντανίλο Περέιρα. Στην επανάληψη ήταν η σειρά της Παρί να πιέσει ασφυχτικά αλλά ο Βλαχοδήμος έκλεψε τα φώτα από τον Ντοναρούμα και κράτησε «όρθια» την Μπενφίκα με τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Χακίμι (49’, 61’), Νεϊμάρ (55’) και Εμπαπέ (69’), ενώ είχε και σύμμαχο το δοκάρι σε ανάποδο ψαλίδι του Νεϊμάρ στο 49’. Η Μπενφίκα κράτησε το 1-1 και στο 81’ είχε τη δική της μεγάλη στιγμή στην αντεπίθεση αλλά ο Ράφα Σίλβα νικήθηκε σε διπλή ευκαιρία από τον Ντοναρούμα.



Γιουβέντος - Μακάμπι Χάιφα 3-1

Η Γιουβέντους με πρωταγωνιστές τους Ραμπιό (2 γκολ) και Ντι Μαρία (3 ασίστ), κέρδισε με 3-1 την Μακάμπι Χάιφα στο Τορίνο και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Η «Γηραιά Κυρία» ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, απείλησε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο με πλασέ του Βλάχοβιτς και άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Ραμπιό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κενό της αντίπαλης άμυνας. Η Μακάμπι μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος για να απαντήσει, ανέβασε ψηλά τις γραμμές της και απείλησε στο 48’ με σουτ του Σέρι που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο στο 50’ ο Βλάχοβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από έξοχη πάσα του Ντι Μαρία και έκανε το 2-0. Οι Ισραηλινοί δεν πτοήθηκαν, απείλησαν στο 62’ με προσπάθεια του Ατζίλ και κατάφεραν να μειώσουν στο 75’ με τον Νταβίντ έπειτα από κακή έξοδο του Σέζνι. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 2-2 στο 81’ έχοντας δοκάρι με απευθείας φάουλ του Ατζίλι όμως δύο λεπτά μετά ο Ραμπιό σκόραρε με γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ντι Μαρία, κάνοντας το 3-1. Λίγο πριν το φινάλε ο νεοεισελθόντας Κεν αστόχησε σε τετ-α-τετ για το 4-1 ενώ η Μακάμπι είχε δεύτερο δοκάρι με τον Ατζίλι για να μειώσει σε 3-2.



Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1


Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 2-1 την Σαχτάρ στην Μαδρίτη και έκανε το 3x3 στον όμιλο, ξεφεύγοντας με +5 από την 2η θέση. Οι Μαδριλένοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το πρώτο ημίωρο με όμορφα γκολ των Ροντρίγκο (13’) και Βινίσιους (28’) και είναι απορίας άξιο πως δεν έφτασαν σε τρίτο γκολ, σπαταλώντας πέντε καλές στιγμές στα επόμενα λεπτά με Βινίσιους (3) και Μπενζεμά (2). Εν τέλει το γκολ το βρήκε η Σαχτάρ κόντρα στη ροή με βολ πλανέ του Ζούμπκοβ (39’) και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε καλή στιγμή με ατομική ενέργεια του Μίντρουκ για το 2-2. Η συνέχεια άνηκε στην Ρεάλ, η οποία συνέχισε να σπαταλά φάσεις με Ροντρίγκο, Βινίσιους και Μπενζεμά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ασένσιο σημάδεψε το δοκάρι. Η Ρεάλ δεν πλήρωσε την αστοχία της και το τελικό 2-1 την φέρνει με το ένα πόδι στην πρόκριση μέσω της πρώτης θέσης.



Λειψία – Σέλτικ 3-1

Με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Σίλβα, η Λειψία κέρδισε με 3-1 την Σέλτικ στην Γερμανία και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον 6ο όμιλο. Η γερμανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Σέλτικ έπαιζε με ψηλά τις γραμμές της και σκόραρε στο 27’ με τον Ενκουνκού, δέκα λεπτά μετά το εκπληκτικό ακυρωθέν γκολ του Γάλλου για οφσάιντ. Δευτερόλεπτα πριν το 1-0 η Σέλτικ είχε απωλέσει διπλή μεγάλη ευκαιρία για να πάρει αυτή το προβάδισμα. Οι Κέλτες κατάφεραν να σκοράρουν με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος με γκολ του Ζότα (47’), όμως οι «ταύροι» δεν πτοήθηκαν. Στο 58’ ο Σόμποσλάι είχε δοκάρι, τρία λεπτά ο Ούγγρος είδε το VAR να του ακυρώνει γκολ ως οφσάιντ αλλά δευτερόλεπτα μετά ο Άντρε Σίλβα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ και έκανε το 2-1. Ο Πορτογάλος φορ «καθάρισε» το ματς στο 77’ χαρίζοντας τους πρώτους βαθμούς της ομάδας του στον όμιλο. Στα άσχημα για τους «ταύρους» ο άσχημος τραυματισμός του βασικού γκολκίπερ Γκουλάτσι στα πρώτα λεπτά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)
Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)
1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ
Σίνα: «Ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον Τζολάκη» (video)
Σίνα: «Ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον Τζολάκη» (video)
3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Ο Τσάμπι Αλόνσο νέος προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ο Τσάμπι Αλόνσο νέος προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν
05/10/2022 20:28
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον πάγκο
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον πάγκο
05/10/2022 19:11
Μίτσελ: «Για την νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ όπως με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Μίτσελ: «Για την νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ όπως με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
05/10/2022 17:55
Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Βατσλίκ και μένει τρεις μήνες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Βατσλίκ και μένει τρεις μήνες εκτός δράσης
05/10/2022 15:50
Νέο πρόβλημα με Τσέριν στον Παναθηναϊκό
Νέο πρόβλημα με Τσέριν στον Παναθηναϊκό
05/10/2022 14:58
Θρίαμβος της Νάπολι στο Άμστερνταμ, προβάδισμα πρόκρισης της Ίντερ -Δείτε τα γκολ και τα highlights από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (video)
Θρίαμβος της Νάπολι στο Άμστερνταμ, προβάδισμα πρόκρισης της Ίντερ -Δείτε τα γκολ και τα highlights από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (video)
05/10/2022 00:31
Στην Χαλ του Πέλκα «στέλνει» η πορτογαλική «Record» τον Πέδρο Μαρτίνς
Στην Χαλ του Πέλκα «στέλνει» η πορτογαλική «Record» τον Πέδρο Μαρτίνς
04/10/2022 22:18
Δημοσίευμα «βόμβα» από την Αργεντινή - «Ο Μέσι από 1η Ιουλίου 2023 θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα»
Δημοσίευμα «βόμβα» από την Αργεντινή - «Ο Μέσι από 1η Ιουλίου 2023 θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα»
04/10/2022 20:40
Άρης: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Ντουκουρέ
Άρης: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Ντουκουρέ
04/10/2022 19:55
Η ΠΑΕ ΑΕΚ προανήγγειλε σταθμό μετρό δίπλα από το γήπεδο
Η ΠΑΕ ΑΕΚ προανήγγειλε σταθμό μετρό δίπλα από το γήπεδο
04/10/2022 18:40
Περισσότερες ειδήσεις