Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το να ενδώσεις στην πίεση δεν είναι επιλογή, αυτή είναι η Μαν. Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το να ενδώσεις στην πίεση δεν είναι επιλογή, αυτή είναι η Μαν. Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/10/2022 00:10
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προσπάθησε να ρίξει τους τόνους στο θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον θέσει εκτός ομάδας.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έφυγε για τα αποδυτήρια πριν το τέλος του παιχνιδιού με την Τότεναμ, ο Τεν Χαγκ σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε πως θα χειριστεί το θέμα και την Πέμπτη (20/10) η ομάδα έκανε γνωστό πως ο Ρονάλντο δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με την Τσέλσι.

Ο ίδιος ο σούπερ σταρ όμως με μία ανάρτηση του θέλησε να λήξει το ζήτημα με τον τρόπο του και να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα τόσο γι' αυτόν όσο και για την ομάδα.

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω με σεβασμό προς τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν έχω αλλάξει.

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που έπαιζα ελίτ ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

«Ξεκίνησα πολύ νέος, τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το παράδειγμα για τους νέους που μεγάλωσαν σε όλες τις ομάδες που έχω εκπροσωπήσει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής δεν μου το επιτρέπει.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για όλα σε κάθε παιχνίδι. Το να ενδώσεις στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί»
, ανέφερε ο Πορτογάλος.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.