Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Χωρίς goal line technology το Μπενφίκα-Γιουβέντους λόγω τεχνικού προβλήματος!

Τσάμπιονς Λιγκ: Χωρίς goal line technology το Μπενφίκα-Γιουβέντους λόγω τεχνικού προβλήματος!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/10/2022 19:06
Όσο η τεχνολογία εισχωρεί στο ποδόσφαιρο, τόσο θα πολλαπλασιάζονται και οι πιθανότητες για έκτακτα τεχνικά προβλήματα, ακόμα κι αν πρόκειτι για αναμετρήσεις του κορυφαίου επιπέδου, όπως συμβαίνει απόψε με το ματς της Μπενφίκα με την Γιουβέντους για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η UEFA ενημέρωσε πως ένα τεχνικό πρόβλημα δεν θα επιτρέψει την λειτουργία του goal-line technology, που ελέγχει αν η μπάλ πέρασε ή όχι την γραμμή σε δύσκολες περιπτώσεις, οπότε μένει να φανεί τί θα συμβεί αν στο «Ντα Λουζ» υπάρξει μία τέτοια περίπτωση.

Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους για το UEFA Champions League, η γηπεδούχος ομάδα – εν αγνοία της UEFA και του προμηθευτή τεχνολογίας γραμμής τέρματος της UEFA – ξεκίνησε εργασίες στο στάδιο «Da Luz», γεγονός που έκανε το εγκατεστημένο σύστημα τεχνολογίας γραμμής τέρματος δυσλειτουργικό.

Δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατή η αντικατάσταση και η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος εγκαίρως για τον αγώνα, επομένως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς τη χρήση τεχνολογίας γραμμής τέρματος σύμφωνα με τους κανονισμούς του UEFA Champions League».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.