Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Χωρίς τον κόσμο της στην Τρίπολη, δεν δίνει εισιτήρια ο Αστέρας

ΑΕΚ: Χωρίς τον κόσμο της στην Τρίπολη, δεν δίνει εισιτήρια ο Αστέρας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/11/2022 12:56
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα πουλήσει μεμονωμένα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (6/11, 20.30), κάτι που αποτελεί σταθερή τακτική του τον τελευταίο καιρό.

Οι Αρκάδες προτιμούν να μην δέχονται οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων κι αυτό συνέβη ήδη στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική και με τον Άρη για την 4η.

Έτσι λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους, καθώς δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η ενημέρωση του Αστέρα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Κυριακή (06/11, 20:30), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στους εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική και τον Άρη για την 4η αγωνιστική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.