Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Μας αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Μας αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2022 22:18
Ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας έτσι όπως εξελίχθηκε το ντέρμπι δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλό παιχνίδι και υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να παίζει με αυτήν την απόδοση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV μετά το φινάλε του ντέρμπι (1-1) με τον Ολυμπιακό (1-1):

«Είναι σημαντικό που σκοράραμε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και πήραμε το 1-1. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως έδειξε και σήμερα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο τέλος, ο βαθμός πρέπει να μας αφήσει ικανοποιημένους.

Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Κάθε ομάδα που θέλει να κρατήσει ψηλά το επίπεδο της πρέπει να παίζει στα όρια της και να δίνει το μάξιμουμ. Φάνηκε και σήμερα στη διάρκεια του παιχνιδιού όπου δεν κάναμε καλό παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, κάναμε και αρκετά αβίαστα λάθη. Υπάρχουν ομάδες μέσα από το τρανζίσιον μπορούν να σου βάλουν σημαντικά προβλήματα όπως είχαμε εμείς σήμερα. Δεν πρέπει σε κανένα παιχνίδι η απόδοση μας να είνια στο επίπεδο που ήταν σήμερα. Πρέπει να πιέζουμε τον εαυτό μας για κάτι περισσότερο. Είμαι χαρούμενος από τα παιδιά δίνουν το 100%, αλλά σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστο και πολύ δύσκολο
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.