Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Όταν είπα για λάθος, εννοούσα διαιτητικό, είναι ύποπτο το αποτέλεσμα»

Μίτσελ: «Όταν είπα για λάθος, εννοούσα διαιτητικό, είναι ύποπτο το αποτέλεσμα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/11/2022 23:38
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ξεκαθάρισε πως στις αρχικές του δηλώσεις, όπου αναφέρθηκε σε λάθος, εννοούσε διαιτητικό λάθος.

Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε θυμωμένος, τονίζοντας πως όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μεταφράζει σε πέναλτι αυτή την φάση, ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Βρέντζου περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα είπε πως δεν είναι δικό του θέμα αυτό, αλλά στηρίζει τις αποφάσεις της διοίκησης.

Όσα δήλωσε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου:

Για τη φάση του πέναλτι και όσα είπε αρχικά: «Είπα ότι με θυμώνει το αποτέλεσμα. Όταν είπα λάθος, αναφερόμουν σε διαιτητικό. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μετατρέψει τη φάση αυτή σαν πέναλτι. Είναι ασαφές το ότι ενώ αρχικά έδωσε φάουλ, στη συνέχεια καταλόγισε πέναλτι».

Για τη δήλωση του Βρέντζου: «Εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά, αλλά στηρίζω τις αποφάσεις τις διοίκησης. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σαν προπονητής θέλω να τονίσω ότι είμαι θυμωμένος για το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν βαθμούς. Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».

Για το αν μπορεί να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Πραγματικά είχα πει από πριν ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες μου να είναι θυμωμένοι και εκνευρισμένοι. Νομίζω ότι αν το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο τότε δεν θα γινόταν θέμα.Είναι λίγο ύποπτο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έρχονται ξένοι διαιτητές για να μην υπάρχουν υποψίες. Αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην έχω. Είναι λογικό οι παίκτες να είναι θυμωμένοι γιατί έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Είναι κρίμα να στερούνται το αποτέλεσμα από μια τέτοια απόφαση».

Για το αν κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και για τη συνέχεια: «Αν παίζουμε σε έντεκα αντιπάλους τότε το μέλλον θα είναι καλό. Η διαφορά μας είναι δέκα βαθμοί, αλλά οι ουσιαστική διαφορά δεν είναι τόση. Στα τελευταία μας παιχνίδια λέμε κάθε φορά ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο. Αν βλέπουμε την ομάδα μέσα πέντε εβδομάδες αυτή τη βελτίωση, τότε αξίζει η προσπάθεια που κάνουμε».

Για το αν αυτό τον θυμό των παικτών του μπορεί να τον μετατρέψει σε ενέργεια: «Φυσικά θα πάμε στον Λεβαδειακό με την ίδια ακριβώς νοοτροπία. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίξαμε και σήμερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.