Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Φέστα από την Λαμία

Τέλος ο Φέστα από την Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2022 22:53
Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Τζιανλούκα Φέστα λίγες ώερες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (1-3).

Χώρισαν οι δρόμοι της Λαμίας με τον Τζιανλούκα Φέστα, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό.

Οι Φθιωτοί, που την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με το βαρύ 5-0 από τον Άρη, συμπλήρωσαν επτά παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 10η θέση και μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ματς περισσότερο από Ιωνικό, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με7 βαθμούς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Gianluca Festa

Ο Ιταλός προπονητής, συνέβαλε τα μέγιστα στην δύσκολη περσινή παραμονή της ομάδας μας στη Super League 1 και εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στόχων μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ευχαριστεί θερμά τόσο τον Gianluca Festa, όσο και τον συνεργάτη του, Αντωνόπουλο Θοδωρή για την συνεργασία και τους εύχεται ό,τι το καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους και της προσωπικής τους ζωής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.