Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απασφάλισε ο Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να με ξεφορτωθεί, δε σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

Απασφάλισε ο Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να με ξεφορτωθεί, δε σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2022 01:20
Σε δηλώσεις-«βόμβες» προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη στο Talk TV του Πιρς Μόργκαν, δηλώνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρόδωσε αλλά και πως δεν τρέφει σεβασμό προς τον Τεν Χαγκ.

Συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε στον Πιρς Μόργκαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακριβώς μετά τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος άσος ανάλυσε την δική του οπτική για την κατάσταση που επικρατεί στους «κόκκινους διαβόλους», δήλωσε πως νιώθει μαύρο πρόβατο και αποκάλυψε πως άνθρωποι στην ομάδα προσπάθησαν να τον ξεφορτωθούν. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν τρέφει σεβασμό προς τον προπονητή του Τεν Χαγκ, ενώ έκανε λόγο για μηδενική εξέλιξη του συλλόγου από όταν έφυγε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο CR7 αποκάλυψε μάλιστα πως ο «Φέργκι» τον πήρε τηλέφωνο μετά τα σενάρια που τον ήθελαν να υπογράφει στην Μάντσεστερ Σίτι ώστε να τον αποτρέψει.Μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε στο Talk TV του Πιρς Μόργκαν (όλη η συνέντευξη θα προβληθεί σε δύο σκέλη το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης):

Για το αν η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί: «Ναι. Όχι μόνο ο προπονητής αλλά άλλοι δύο ή τρεις τύποι γύρω από τον σύλλογο. Ναι είχαν εκτελεστικό πόστο. Νιώθω προδομένος. Ειλικρινά, δεν έπρεπε να το πω αυτό, δεν ξέρω... Αλλά δεν με νοιάζει, οι άνθρωποι πρέπει να ακούσουν την αλήθεια. Νιώθω προδομένος και νιώθω ότι μερικοί άνθρωποι δεν με θέλουν εδώ. Όχι μόνο φέτος αλλά και πέρσι. Μετατράπηκα στο μαύρο πρόβατο».

Για τον προπονητή του, Τεν Χαγκ: «Δεν τον σέβομαι επειδή ούτε εκείνος με σέβεται. Αν δεν μου δείχνεις σεβασμό, δεν θα σου δείξω ποτέ ούτε εγώ»

Για τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ: «Αν δεν είσαι προπονητής πως θα διαχειριστείς έναν σύλλογο σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει ποτέ ξανά».

Για την κριτική που του άσκησε ο πρώην συμπαίκτης του Γουέιν Ρούνεϊ: «Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο άσχημα… πιθανότατα διότι τελείωσε την καριέρα του και εγώ συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Δεν θα πω ότι εμφανισιακά δείχνω καλύτερος από αυτόν. Κάτι που είναι αλήθεια…».

Για την απόφαση να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα σενάρια που τον ήθελαν να υπογράφει αρχικά στην Μάντσεστερ Σίτι: «Ακολούθησα την καρδιά μου. Ο Σερ Άλεξ μου είπε ‘Είναι αδύνατον για σένα να πας στην Μάντσεστερ Σίτι’ και του είπα ΄΄Οκ, αφεντικό’’»

Για την κατάσταση που βρήκε τον σύλλογο μετά την επιστροφή του: «Αγαπάω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγαπάω τους οπαδούς, ήταν πάντα στο πλευρό μου. Αλλά εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τα πάει διαφορετικά πρέπει να αλλάξει πολλά, πολλά πράγματα. Η πρόοδος ήταν μηδενική. Από όταν έφυγε ο Σερ Άλεξ, δεν είδα εξέλιξη στον σύλλογο. Τίποτα δεν άλλαξε», τόνισε, ενώ δήλωσε σοκαρισμένος από την έλλειψη βελτιώσεων στις προπονητικές εγκαταστάσεις, από τη πισίνα και το γυμναστήριο έως το διατροφικό πρόγραμμα και την τεχνολογία. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Όπως είπε ο Πικάσο, πρέπει να το καταστρέψεις για να το ξαναχτίσεις. Και αν ξεκινάνε μαζί μου, για μένα δεν είναι πρόβλημα. Ένας σύλλογος τέτοιου μεγέθους πρέπει να είναι στην κορυφή όμως δεν είναι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για το ποια είναι η γνώμη του Σερ Άλεξ για την τωρινή κατάσταση: «Ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι ο σύλλογος δε βρίσκεται στην πορεία που αξίζει να είναι. Ξέρει. Όλοι ξέρουν. Οι άνθρωποι που δεν το βλέπουν είναι επειδή δεν θέλουν να το δουν. Είναι τυφλοί».

Όπως περιγράφει ο Πιρς Μόργκαν, σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Ρονάλντο κατηγορεί την Γιουνάιτεντ για έλλειψη «ενσυναίσθησης», ειδικά όταν η τρίμηνη κόρη του νοσηλεύτηκε τον Ιούλιο και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην ώρα του για προπονήσεις πριν από τη σεζόν γιατί ήθελε να μείνει μαζί της. Ο Πορτογάλος πρόσθεσε ότι τα ανώτερα στελέχη στο «Ολντ Τράφορντ» τον αμφισβήτησαν όταν τους εξήγησε γιατί δεν μπορούσε να επιστρέψει, κάτι που τον έκανε να νιώθει «πληγωμένος» και «κακός».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.