Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς 0-2: Ούτε τώρα ο Στέφανος απέναντι στο «Νόλε» (video)

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς 0-2: Ούτε τώρα ο Στέφανος απέναντι στο «Νόλε» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/11/2022 23:57
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε με 2-0 σετ (4-6, 6-7 (4)) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα των ATP Nitto Finals που διεξάγονται στο Τορίνο, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα του Έλληνα πρωταθλητή από τον «Νόλε», καθώς είχε προηγηθεί εκείνη στο Masters του Παρισίου πριν από λίγο καιρό.

Στην πρώτη αγωνιστική λοιπόν για τον κόκκινο όμιλο, ο Τσιτσιπάς έχασε και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την πρόκριση.



Επόμενος αντίπαλός του την Τετάρτη (16/11) θα είναι ο Ρώσος Μεντβέντεφ ο οποίος νωρίτερα είχε ηττηθεί κι αυτός από τον συμπατριώτη του Ρούμπλεφ και μάλιστα με ανατροπή.

Ο «Στεφ« πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημά του στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο πρώτο γκέιμ επέτρεψε στον Τζόκοβιτς να του κάνει «μπρέικ».



Στη συνέχεια οι δύο τενίστες προστάτεψαν το σερβίς τους και ο Σέρβος πήρε το προβάδισμα κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-4.



Η βελτίωση του Τσιτσιπά στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης ήταν αισθητή και κρατούσε με άνεση τα δικά του σερβίς, απειλώντας σοβαρά σε μία περίπτωση εκείνο του Σέρβου.



Παρ' όλα αυτά ουδείς πέτυχε «μπρέικ» και οι δύο αθλητές οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ για να λύσουν τις διαφορές τους.



Ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε πλήρως και ξέφυγε με 5-4, όμως ο Τσιτσιπάς δεν τα παράτησε και μείωσε σε 5-4. Στις λεπτομέρειες όμως ο «Νόλε» ήταν ξανά καλύτερος και με 7-4 κέρδισε τον αγώνα.



Δείτε το κρίσιμο τάι μπρέικ:



Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.