Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Κοντά σε Μαντσίνι οι «ερυθρόλευκοι» - Όλο και πιο κοντά στην έξοδο ο Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Κοντά σε Μαντσίνι οι «ερυθρόλευκοι» - Όλο και πιο κοντά στην έξοδο ο Μαρσέλο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/11/2022 11:33
Προ των πυλών του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντανιέλ Μαντσίνι του Άρη, ενώ ο Μαρσέλο όλα δείχνουν πως μετρά... μέρες ακόμα στον Πειραιά.

Την ενίσχυση που έψαχνε στα άκρα της επίθεσης φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός εξτρέμ που είναι σε ρήξη με την διοίκηση του Άρη θα «κατηφορίσει» στον Πειραιά, αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο, και θα ενσωματωθεί μάλιστα στην προετοιμασία του Ολυμοιακού που θα λάβει χώρα εν μέσω διακοπής για το Μουντιάλ στην Ισπανία.

Ο 26χρονος άσος μετρά 4 γκολ και 3 ασίστ σε 15 εφφανίσεις φέτος και στην θέση του ο Άρης μάλλον θα πάρει πίσω έναν παλιό γνώριμο, αφού ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που το καλοκαίρι μετακόμισε στον Ολυμπιακό παίρνει ξανά τον δρόμο γαι την Θεσσαλονίκη όπως φαίνεται.

Από εκεί και πέρα «ξένα σώματα» είναι τόσο ο Μαρσέλο όσο και ο Βρσάλικο στον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο μπακ να απασχολεί ήδη ομάδας από την Βραζιλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νότια Αμερική, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει ακι η Μπεσίκτας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.