Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μύλος» με Ρονάλντο - Απάντηση Ρούνεϊ περί... ηλικίας και λιτή αλλά ηχηρή ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ

«Μύλος» με Ρονάλντο - Απάντηση Ρούνεϊ περί... ηλικίας και λιτή αλλά ηχηρή ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/11/2022 15:16
Διάφορα σχόλια και απαντήσεις από διάφορες πλευρές, όπως και την κινητοποίηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος που μεταξύ πολλών που είπε, ευχήθηκε να πάρει η Άρσεναλ την Πρέμιερ Λιγκ, χαρακτήρισε αναχρονιστική την κατάσταση στους «κόκκινους διαβόλους», ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αν η Πορτογαλία κατακτήσει το προσεχές Μουντιάλ καταφέρθηκε ενάντια στον Ρούνεϊ, ο οποίος του απάντησε πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως μεγαλώνει...

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Εκείνος και ο Μέσι είναι πιθανότατα οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών. Αυτά που είπα δεν είναι κριτική. Είπα ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε όλους μας κάποια στιγμή. Προφανώς ο Κριστιάνο δυσκολεύεται να το διαχειριστεί αυτό. Κάποια από τα σχόλια που έκανε είναι περίεργα. Η Γιουνάιτεντ θα εξετάσει το θέμα και θα αναλάβει όποια δράση απαιτείται», τόνισε ο Ρούνεϊ.

Από την πλευρά της η διοίκηση της αγγλικής ομάδας δεν μπόρεσε να μείνει αμέτοχη σε όσα ακούστηκαν από τον Πορτογάλο σταρ και ενημέρωσε πως αναμένεται απάντηση από την πλευρά της.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε σήμερα το πρωί τα απαιτούμενα βήματα για την απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, με το μέλλον αυτής της σχέσης να προβλέπεται αν μη τι άλλο «εκρηκτικό», αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η Γιουνάιτεντ μπορεί να εκμεταλλεύτεί συγκεκριμένες ρήτρες περί απαξιωτικών σχολίων για την ομάδα και να αφήσει ελεύθερο τον Ρονάλντο χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ (ή λίρα) αποζημίωσης!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.