Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Η Γαλλία συνεχίζει χωρίς τον Ερνάντεζ που υπέστη ρήξη χιαστού

Μουντιάλ 2022: Η Γαλλία συνεχίζει χωρίς τον Ερνάντεζ που υπέστη ρήξη χιαστού

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/11/2022 10:09
Άσχημα ήταν τα νέα για την Γαλλία και τον Λούκας Ερνάντεζ που αποκόμισε πολύ σοβαρό τραυματισμό στην πρεμιέρα των «μπλε» στο Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα στην Αυστραλία και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της διοργάνωσης και όχι μόνο.

Μόλις δώδεκα λεπτά κράτησε η παρουσία του Λούκας Ερναντέζ στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Γάλλος αμυντικός, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και όπως είναι φυσικό, θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά.

Ο έμπειρος άσος της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος καλύπτει την αριστερή πτέρυγα, τραυματίσθηκε στην προσπάθεια του να ανακόψει την επίθεση της Αυστραλίας (σ.σ. από την οποία προήλθε το γκολ των «καγκουρό») στην πρεμιέρα των «τρικολόρ» στο Μουντιάλ, που έληξε με θρίαμβο της εθνικής Γαλλίας και μάλιστα με ανατροπή (4-1).

Οπως ανακοινώθηκε από την γαλλική ομοσπονδία, ο Ερναντέζ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 13ο λεπτό από τον αδελφό του, Τεό, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετούς μήνες.

«Θα βρω άλλες λύσεις σε σχέση με τον Λούκας», είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και πρόσθεσε: «Εάν θέλουμε να είμαστε ήσυχοι σε όλες τις θέσεις, θα πρέπει να πάρουμε 33 παίκτες! Ο Τεό είναι είναι εδώ και θα υπάρξουν άλλες εναλλακτικές λύσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.