Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Μοράτα - Ντε Μπρόινε σε ενισχυμένες απόδοσεις και νέα αποστολή στο World Challenge!

Μουντιάλ 2022: Μοράτα - Ντε Μπρόινε σε ενισχυμένες απόδοσεις και νέα αποστολή στο World Challenge!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/11/2022 13:49
Ματσάρες στο σημερινό (23/11) πρόγραμμα του Μουντιάλ 2022 και στο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμες έξτρα ενισχυμένες αποδόσεις στους 4 αγώνες, αλλά και… νέο World Challenge!Challenge!

Στην τέταρτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 πολλά είναι τα φαβορί που πατούν χορτάρι. Μαρόκο - Κροατία, Γερμανία - Ιαπωνία, Ισπανία - Κόστα Ρίκα, Βέλγιο - Καναδάς με ενισχυμένες αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr και επιστροφή χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.Μουντιάλ 2022 με Ντε Μπρόινε στο 13.50 και Μοράτα στο 5.50

Αρκετοί είναι οι παίκτες που εντυπωσιάζουν στο Μουντιάλ 2022 και έτσι κι εδώ αναμένεται να κάνουν τρομερά πράγματα οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Άλβαρο Μοράτα, οι οποίοι προσφέρονται και σε ενισχυμένες αποδόσεις , 13.50 και 5.50, αντίστοιχα. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτοί. Ενισχυμένη απόδοση έχουν ακόμα ο Αντρέι Κράμαριτς (3.00) και ο Γιουσουφά Μουκοκό (6.25), αλλά και άλλες επιλογές από τις τέσσερις αναμετρήσεις.

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο! World Challenge στο Pamestoixima.gr με νέες αποστολές για το Μουντιάλ 2022!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι... on a mission! Και με το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το World Challenge, μπορείς να είσαι κι εσύ!</a>

Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μοναδικές καθημερινές δοκιμασίες, που μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης. Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο
pamestoixima.gr



Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα
αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς
κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς
δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν - Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».