Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός-Χαποέλ Μπερ Σεβά 3-1: Φιλική ανατροπή και νίκη για τους «πράσινους» (video)

Παναθηναϊκός-Χαποέλ Μπερ Σεβά 3-1: Φιλική ανατροπή και νίκη για τους «πράσινους» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/12/2022 14:15
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το αήττητο σερί του και στα φιλικά καθώς επικράτησε στην Κύπρο με 3-1 της Χαποέλ Μπερ Σεβά με σκόρερ τους Σαβιέρ, Σιδερά και Πούγγουρα. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές αλλά είχαν καλό πρόσωπο και έφτασαν έτσι στη νίκη.

Ο Γιοβάνοβιτς παρέταξε ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών παικτών στην ενδεκάδα, έχοντας στο τέρμα τον Λοντίγκιν, στα άκρα τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σάρλια και Μάγκνουσον. Οι Τσόκαϊ και Πέρεθ ήταν τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους είχαν τον Σαβιέρ, στις πτέρυγες οι Μπερνάρ και Κυριόπουλος και στην κορυφή ο Καμπετσής.

Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή από την αρχή αλλά σε μία ανύποπτη φάση έμειναν πίσω στο σκορ στο 27', με τον Σελμανί να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και να νικάει τον Λοντίγκιν.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως ήρθε η αντίδραση όταν ο Πέρεθ έκλεψε την μπάλα ψηλά, ο Σαβιέρ έπιασε με τη μία το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές ήταν αρκετές, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να φτιάχνει ευκαιρίες και τελικά έκανε την ανατροπή με μία πολύ ωραία κεφαλιά του Σιδερά στο 72' έπειτα από ασίστ του Τσέριν. Στη συνέχεια το «τριφύλλι» θα μπορούσε να βρει και άλλο τέρμα με τον Σπόραρ αλλά τελικά το πέτυχε με τον Πούγγουρα στο 82' ο οποίος νίκησε τους πάντες μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σάρλια (58’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Ρουμπέν (46’ Τσέριν), Τσόκαϊ, Μπερνάρ (46’ Κρυπαράκος), Σαβιέρ (58’ Συμεωνίδης), Κυριόπουλος (84’ λ. τρ. Σαβιέρ), Καμπετσής (58’ Σπόραρ)

+Χαποέλ Μπερ Σεβά (Μπάρντα): Γκλάζερ, Νταντιά, Αμπού (46’ Μοτασέμ), Μπλόριαν, Αβίβ (46’ Τίμπι), Γκορντάνα (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ελίας (62’ Γιεχεζκέλ), Ανσά (46’ Μίχα), Παούν (62’ Λόπες), Γιοζέφι (46’ Μάρτινς), Σελμανί (46’ Χεμέντ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.