Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σουάρες σε Γκανέζους: «Δεν θα απολογηθώ, δεν φταίω εγώ που έχασαν το πέναλτι το 2010» (video)

Σουάρες σε Γκανέζους: «Δεν θα απολογηθώ, δεν φταίω εγώ που έχασαν το πέναλτι το 2010» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2022 16:42
Ο Λουίς Σουάρες αρνήθηκε να απολογηθεί για το περιβόητο χέρι που έκανε στον ιστορικό προημιτελικό με τη Γκάνα στο Μουντιάλ 2010 στη Νότια Αφρική ξεκαθαρίζοντας πως δεν ευθύνεται αυτός που ο Ασαμόα Τζιάν έχασε το πέναλτι.

Ουρουγουάη και Γκάνα αναμετρούνται το απόγευμα της Παρασκευής (2/12) για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ και στις μνήμες όλων ξυπνάει το ιστορικό παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «8» του Μουντιάλ 2010. Υπενθυμίζεται πως στο φινάλε της παράτασης με το σκορ ισόπαλο ο Λουίς Σουάρες έκανε χέρι στην γραμμή του τέρματος για να αποσοβήσει σίγουρο γκολ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των Γκανέζων. Ο Ασαμόα Τζιάν αστόχησε από την άσπρη βούλα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στα πέναλτι, εκεί όπου η Ουρουγουάη πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Σουάρες μετατράπηκε σε μισητό πρόσωπο για τους Γκανέζους και 12 χρόνια μετά εμφανίζεται ξανά μπροστά τους σε αγώνα Μουντιάλ που κρίνει πρόκριση. Ο Ουρουγουανός φορ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το αν θα ήθελε να απολογηθεί στον κόσμο της Γκάνας, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει:

«Δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό. Έκανα το χέρι αλλά ο παίκτης της Γκάνα έχασε το πέναλτι. Όχι εγώ. Ίσως να απολογούμουν αν είχα τραυματίσει κάποιον παίκτη και έπαιρνα την κόκκινη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πήρα την κόκκινη κάρτα, αποβλήθηκα και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Δεν ήταν δικό μου λάθος γιατί δεν έχασα το πέναλτι. Ο παίκτης που το έχασε είπε ότι θα έκανε το ίδιο. Δεν είναι δική μου ευθύνη το ότι το έχασαν».



Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στον αγώνα του 2010:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.