Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάντερσφιλντ - Ολυμπιακός 0-2: Φιλική νίκη με Φορτούνη και Ελ Αραμπί (video)

Χάντερσφιλντ - Ολυμπιακός 0-2: Φιλική νίκη με Φορτούνη και Ελ Αραμπί (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/12/2022 19:15
Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους, ο Ολυμπιακός νίκησε την Χάντερσφιλντ με 2-0. Σκόρερ ο Φορτούνης και ο Ελ Αραμπί, αποχώρησε κουτσάινοντας ο Μαρσέλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ταξιδέψει στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για τη μίνι προετοιμασία τους κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Θα δώσουν μάλιστα και δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης την προσεχή Κυριακή (4/12, 16.00), πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12).

Τα γκολ της ομάδας του Μίτσελ σημειώθηκαν στο 39' από τον Φορτούνη και στο 72' από τον Ελ Αραμπί, με τους Πειραιώτες να παίζουν αρκετά καλά στο πρώτο μέρος κόντρα σε μία ομάδα που συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Θετικό το πρόσημο και για τον Μαρσέλο ο οποίος έπαιξε για 59 λεπτά πριν αποχωρήσει μ' ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Μένει να φανεί αν ο Βραζιλιάνος θα αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα και θα κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Χάντερσφιλντ (Μαρκ Φοτέρινγκχαμ): Μπιλοκάπιτς, Αντζορίν, Ρούφελς, Κασουμού, Χόλμς, Ρουντόνι, Γουάρντ, Τζάκσον, Λις, Σπένσερ, Χέλικ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κρίστινσον (46' Τζολάκης), Μαρσέλο (59' Λάιντνερ), Ρέτσος, Ντόι (70' Καλογερόπουλος), Ανδρούτσος (61' Μπόουλερ), Σαμασέκου (61' Μασούρας), Κασάμι (81' Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (70' Νταμπό), Μπιέλ (61' Βρουσάι), Φορτούνης (61' Μπουχαλάκης), Μπακαμπού (61' Αραμπί)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.