Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μακρόν έστειλε τον κόσμο... ταμείο προβλέποντας σκορ και σκόρερ στο Γαλλία-Πολωνία!

Ο Μακρόν έστειλε τον κόσμο... ταμείο προβλέποντας σκορ και σκόρερ στο Γαλλία-Πολωνία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2022 02:50
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπεσε μέσα στα προγνωστικά του για το Γαλλία-Πολωνία, προβλέποντας τόσο το ακριβές σκορ όσο και όλους τους σκόρερ!

Όποιος πόνταρε τις προβλέψεις του... Εμανουέλ Μακρόν για το Γαλλία-Πολωνία θα βγήκε σημαντικά κερδισμένος! Ο πρόεδρος της Γαλλίας ρωτήθηκε πριν το παιχνίδι για το αποτέλεσμα του αγώνα και έπεσε σε όλα μέσα:

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Εμπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία. Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε ο Μακρόν.

Λίγες ώρες αργότερα, η Γαλλία επικράτησε με 3-1 της Πολωνίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία για πρώτη φορά σε νοκ-άουτ φάση μεγάλης διοργάνωσης. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Ολιβέρ Ζιρού και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους «τρικολόρ», ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Οι Πολωνοί μείωσαν στην τελευταία φάση με τον Λεβαντόφσκι, πηγαίνοντας… ταμείο τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος αν αποφασίσει να σταματήσει από την πολιτική, μπορεί να κάνει καριέρα tipster.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.