Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Go for Goal τα έπαθλα* μπορεί να γίνουν δικά σου!

Sportingbet – Go for Goal τα έπαθλα* μπορεί να γίνουν δικά σου!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/12/2022 12:36
Εν αναμονή των προημιτελικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκονται οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Τα ζευγάρια έχουν γίνει ήδη γνωστά και οι «μονομαχίες» πρόκειται να προσφέρουν ιδιαίτερες συγκινήσεις στις τελευταίες… στροφές πριν τον μεγάλο τελικό. Κροατία – Βραζιλία και Ολλανδία – Αργεντινή κοντράρονται αύριο, ενώ για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι αναμετρήσεις Μαρόκο – Πορτογαλία και Αγγλία – Γαλλία.

Sportingbet – World Cup Stamps: Μοναδική προσφορά*!Τα… φώτα σε Νεϊμάρ και Μέσι

Τέσσερα σπουδαία ματς που θα βγάλουν την τελική τετράδα στο Μουντιάλ του Κατάρ, έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το επόμενο διήμερο. Η αρχή γίνεται την Παρασκευή στις 17:00, με την φιναλίστ του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ρωσίας, Κροατία, ν’ αντιμετωπίζει ένα από τα πιο δυνατά φαβορί της διοργάνωσης, την Βραζιλία. Αμφότερες διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο και ποιότητα σε όλες τις γραμμές και θα επιδιώξουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Στις 21:00, η Αργεντινή έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ολλανδία. Στο «last dance» του, ο Λιονέλ Μέσι θέλει να προσθέσει στη συλλογή του και το βαρύτιμο παγκόσμιο τρόπαιο. Για να γίνει αυτό, πρέπει η «αλμπισελέστε» να ξεπεράσει το… εμπόδιο των «οράνιε», που έχουν συνδέσει νιάτα και εμπειρία στο ρόστερ τους και δείχνουν ικανοί για να φτάσουν ακόμα πιο μακριά.

Sportingbet – Σούπερ έπαθλα* στο Go for Goal!

Τρία… μεγαθήρια και το Μαρόκο

Το Σάββατο, την… σκυτάλη παίρνει στις 17:00 η αναμέτρηση του Μαρόκο κόντρα στην Πορτογαλία. Οι Βορειοαφρικανοί είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στα γήπεδα του Κατάρ, καθώς άφησαν εκτός το Βέλγιο από τους ομίλους και την Ισπανία από την φάση των νοκ άουτ. Η Πορτογαλία, σταθερή αξία στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, έκανε επίδειξη δύναμης αφήνοντας εκτός την Ελβετία, επικρατώντας με σκορ 6-1. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, μετά το «μάθημα» της Ισπανίας από τους Μαροκινούς, πρόκειται να είναι πιο προσεκτική, ωστόσο, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Η σειρά των προημιτελικών αγώνων ολοκληρώνεται στις 21:00, με τον αγώνα Αγγλία – Γαλλία. Τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να επιστρέψουν το τρόπαιο στο νησί, 56 χρόνια μετά τη μία και μοναδική φορά που το κατέκτησαν. Οι «τρικολόρ» έχουν μια σπουδαία ευκαιρία μπροστά τους, καθώς αν στεφθούν ξανά παγκόσμιοι πρωταθλητές θα είναι η 3 η ομάδα που κατάφερε να κάνει το repeat, μετά την Ιταλία και την Βραζιλία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις