Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αργεντινή σκέφτονται να τυπώσουν χαρτονόμισμα με τον Μέσι, ενώ ο Λαπόρτα δήλωσε πως τον θέλει ξανά στην Μπαρτσελόνα

Στην Αργεντινή σκέφτονται να τυπώσουν χαρτονόμισμα με τον Μέσι, ενώ ο Λαπόρτα δήλωσε πως τον θέλει ξανά στην Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/12/2022 20:59
Φρενίτιδα επικρατεί στην Αργεντινή με τον Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, την στιγμή που ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα δήλωσε ανοιχτά πως θ τον ήθελε ξανά στην ομάδα.

Τρέλα χωρίς τέλος στην Αργεντινή για την εθνική ομάδα και τον Λιονέλ Μέσι. Τόσο που η Κεντρική Τράπεζα της χώρας... πιέζεται να τυπώσει χαρτονομίσματα των 1000 πέσος, με το πρόσωπο του Αργεντινού σταρ και αρχηγού της «αλμπισελέστε», όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, ενώ φίλαθλοι έχουν αρχίσει και μαζεύουν υπογραφές, προκειμένου αυτό που ξεκίνησε ως αστείο, να γίνει πραγματικότητα!

Την ίδια στιγμή στην Μπαρτσελόνα ονειρεύονται την επιστροφή του «Λίο», αλλά κρατούν μικρό... καλάθι καθώς ο παίκτης φέρεται πως μπορεί να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2024 τουλάχιστον όπως ισχυρίζονται γαλλικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Ζοάν Λαπόρτα δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει ξανά τον Μέσι να φορά τη φανέλ της ομάδας.

«Για εμάς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Στον σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το άξιζε. Είμαι σίγουρος ότι έχει στην καρδιά του την Μπαρτσελόνα. Θα είναι για πάντα συνδεδεμένος με την Μπαρτσελόνα. Θα θέλαμε να γυρίσει πίσω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Εννοείται ότι θέλω να γυρίσει μια μέρα. Είναι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αυτήν τη στιγμή και έχει συμβόλαιο μαζί τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Δεν θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες» είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.