Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο: Δύο αυτογκόλ σ’ έξι λεπτά ο Φαές, γύρισε το ματς για την Λίβερπουλ! (video)

Απίστευτο: Δύο αυτογκόλ σ’ έξι λεπτά ο Φαές, γύρισε το ματς για την Λίβερπουλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2022 23:02
Ο Βουτ Φαές υπέπεσε σε δύο αυτογκόλ μέσα σ’ έξι λεπτά (!) στο παιχνίδι της Λέστερ με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και μπήκε σ’ ένα κλειστό κλαμπ μόλις τεσσάρων παικτών που έχουν σκοράρει δις σε λάθος εστία σε ένα ματς Πρέμιερ Λιγκ.

Αρνητική ιστορία έγραψε ο Βουτ Φαές της Λέστερ στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», καθώς ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός υπέπεσε σε δύο αυτογκόλ σε διάστημα έξι λεπτών και έφερε… τούμπα το ματς υπέρ των «κόκκινων».

Το πρώτο ήρθε στο 38’, με τον Φαές να βάζει λάθος το πόδι του σε σέντρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ και η μπάλα πήρε πολύ περίεργη τροχιά καταλήγοντας στην εστία της ομάδας του. Το δεύτερο ήρθε με τη συμπλήρωση 45 λεπτών με τον Νούνιες να σημαδεύει το δοκάρι σε τετ-α-τετ και τον Βέλγο να στέλνει στην επαναφορά τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του!

Όπως σημειώνει η Opta, ο Φαές έγινε ο τέταρτος παίκτης με δύο αυτογκόλ σ’ ένα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ μετά τους Τζέιμι Κάραγχερ (1999, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάικλ Πρόκτορ (2003, Σάντερλαντ-Τσάρλτον) και Τζόναθαν Γουόλτερς (2013, Στόουκ-Τσέλσι).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.