Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Δεν μπορούμε να παίξουμε Monopoly»

Κλοπ: «Δεν μπορούμε να παίξουμε Monopoly»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/1/2023 16:05
Ο Γιούργκεν Κλοπ τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα των μεταγραφών της Λίβερπουλ και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι η ομάδα του δεν μπορεί να σκορπάει χρήματα.

Ο Γερμανός προπονητής με αφορμή την απόκτηση του Κόντι Χάκπο από την Αϊντχόφεν είχε ένα μικρό ξέσπασμα.

Παράλληλα διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι διαρκώς ασχολούνται όλοι με τον επόμενο παίκτη που θα αποκτηθεί, χωρίς να κοιτούν τις μεταγραφές που γίνονται.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Είμαι εδώ επτά χρόνια και κάτι μήνες και κάθε μεταγραφική περίοδος είναι η ίδια. Μιλάμε για αυτά τα ζητήματα σαν να μην παίζουν ρόλο τα χρήματα. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά πήραμε έναν εξαιρετικό παίκτη, όπως ο Κόντι Χάκπο και το επόμενο πράγμα που διαβάζω είναι 'Ποιος ο επόμενος'.

Σαν μην έχουμε ομάδα, ειλικρινά. Δεν μπορούμε να παίξουμε σαν τη Monopoly. Ποτέ δεν το κάναμε και δεν το καταλαβαίνω. Μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας μου είναι να έχω πίστη στους παίκτες που διαθέτουμε. Και όχι να τους βάζω σε αμφιβολία λέγοντας πως χρειαζόμαστε άλλους ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση.

Με τον Κόντι είναι φανερό. Όχι μόνο επειδή είχαμε κενό στα αριστερά, αλλά είναι ένας παίκτης με ποιότητα και το timing ήταν εξαιρετικό. Εάν περιμέναμε έως το καλοκαίρι θα ήταν πιο ακριβός ή θα τον έπαιρνε άλλος. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους που εκπλήσσονται όταν λέω ότι δεν μπορούμε τώρα να σκορπάμε χρήματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.