Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός: Ο Καρέλης έγραψε ιστορία με το τρομερό γκολ που πέτυχε και ο Αναστασίου τον είπε... ανώμαλο!

Παναιτωλικός: Ο Καρέλης έγραψε ιστορία με το τρομερό γκολ που πέτυχε και ο Αναστασίου τον είπε... ανώμαλο!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/1/2023 20:23
Ο Νίκος Καρέλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει διανύοντας τις πιο παραγωγικές ημέρες της καριέρας του στον Παναιτωλικό για χάρη του οποίου έγραψε σήμερα ιστορία.

Ο διεθνής επιθετικός με το απίοστευτο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο αφενός έφτασε τα 10 στο φετινό πρωτάθλημα όντας μόνος πρώτος στην κορυφή των σκόρερ, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην Α' Εθνική/Super League 1, φτάνοντας τα 17 τέρματα, ξεπερνώντας τους Ανρί Καμαρά και Βλαντ Μοράρ, που είχαν 16.

Παράλληλα, ο 31χρονος φορ έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναιτωλικού που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μία σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.



Εκτός βέβαια από τον ίδιο τον παίκτη την παράσταση έκλεψαν και οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, που τον χαρατήρισε τον πιο.... ανώμαλο επιθετικό στο πρωτάθλημα για την ευκολία με την οποία σημειώνει τέρματα τρομερής δύσκολίας και χάνει άλλα που είναι... άχαστα.

«Ο Καρέλης σημείωσε ένα γκολ που μόνο αυτός μπορεί να βάλει. Μπορεί να βάλει το απίστευτο και να χάσει το πιο εύκολο. Εύχομαι να συνεχίσει να βάζει αυτά τα απρόβλεπτα γκολ. Πρέπει να είναι ο πιο ανώμαλος επιθετικός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό του είπα, ότι μπορείς να βάλεις το πιο απίστευτο γκολ και να χάσεις το πιο απλό και να μας πιάσει η καρδιά μας», τόνισε ο προπονητής των Αγρινιωτών και αναφορικά με το ματς προσέθεσε:

«Ήταν μια καθαρή νίκη. Το 2-0 δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη, πιέσαμε και είπα στους παίκτες να έχουν υπομονή και πως θα ερχόταν η ευκαιρία. Στο ματς με τον Άρη αδικήσαμε τους εαυτούς μας, βγάλαμε μια φοβία που δεν είναι συνυφασμένη με το DNA μας. Αποδείχτηκε ότι ήταν μια κακή παρένθεση».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.