Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έστειλαν την Ελλάδα στα ημιτελικά του United Cup όπου περιμένει η Ιταλία (video)

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έστειλαν την Ελλάδα στα ημιτελικά του United Cup όπου περιμένει η Ιταλία (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/1/2023 20:45
Μεγάλη διάκριση για το ελληνικό τένις καθώς η εθνική ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του United Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλί στο Σίδνεϊ στις 6 και 7 Ιανουαρίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη επικράτησαν με 2-0 σετ (7-6(6), 6-4) των Πέτρα Μάρτιτς και Μπόρνα Γκόγιο στον καταληκτικό αγώνα του τελικού του Περθ και η Ελλάδα προκρίθηκε, με 3-2 έναντι της Κροατίας στην τετράδα του United Cup, στο Σίδνεϊ.

Στον πρώτο αγώνα του τελικού του Περθ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία σήμερα (4/1), η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Ντόνα Βέκιτς με 6-2, 6-0, εν συνεχεία ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-0, 6-7, 7-5 του Μπόρνα Τσόριτς. Ακολούθησε η νίκη της Σάκκαρη, επί της Πέτρα Πάρτιτς με 6-3, 6-3, για να προηγηθεί η Ελλάδα με 2-1.

Η Κροατία όμως ισοφάρισε σε 2-2, όταν ο 18χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης ηττήθηκε με 6-4, 6-2 από τον Νο144 στην παγκόσμια κατάταξη Μπόρνα Γκόγιο. Οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς... μίλησαν όμως στο τέλος, με τη νίκη τους στο διπλό μικτό και η ελληνική αποστολή ταξιδεύει για... Σίδνεϊ.



Η ελληνική αποστολή θα πετάξει για την πρωτεύουσα της Αυστραλίας, από το Περθ, αύριο, Πέμπτη (5/1) και την Πέμπτη (6/1) θα αρχίσει η μάχη με τους Ιταλούς. Στις 11:00 π.μ., ανήμερα των Φώτων, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μαρτίνα Τρεβιζάν.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Μιχάλη Περβολαράκη ή του Στέφανου Σακελλαρίδη με τον Λορέντζο Μουζέτι, ενώ το Σάββατο (7/1) θα αγωνιστούν οι Παπαμιχαήλ-Μπροντζέτι, Τσιτσιπάς-Μπερετίνι και το μεικτό διπλό. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών του United Cup, στο Σίδνεϊ, είναι Πολωνία-ΗΠΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.