Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία - Ατρόμητος 1-1: Έχασαν ευκαιρία οι Περιστεριώτες, πήραν πολύτιμο βαθμό οι Φθιώτες (video)

Λαμία - Ατρόμητος 1-1: Έχασαν ευκαιρία οι Περιστεριώτες, πήραν πολύτιμο βαθμό οι Φθιώτες (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/1/2023 18:55
Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο ΔΑΚ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστική της Super League, με τους Περιστεριώτες να είναι συνολικά καλύτεροι αλλά να μην καταφέρνουν να φύγουν με το τρίποντο και τους Φθιώτες να «τσιμπούν» έναν πολύτιμο βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πήραν από νωρίς το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αφού προηγήθηκα με τον Ροτάριου στο 2', αλλά ελέω Σαράνοφ και επιπολαιότητας δεν «τέειωσαν» το ματς και στο 50' ισοφαρίστηκαν από τον Κορνέζο. Στο 70' το σουτ του Φριτζόνσον τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ η Λαμία από την πλευρά της με Ρόμανιτς και Ντε Βινσέντι ανέβασε στροφές και είχε τις στιγμές της, με το φινάλε πάντως να την βρίσκει να αμύνεται μαζικά λόγω της αποβολής του Γκοράνοφ (81') με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με την ισοπαλία η Λαμία ανέβηκε στους 11 βαθμούς πιάνοντας τον Λεβαδειακό στην 12η θέση, αλλά έχοντας ένα ματς περισσότερο, ενώ αντίστοιχα ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αφού ανέβηκε στους 23 παραμένοντας 7ος και στο - 3 από την προνομιούχο εξάδα.

Αιφνιδίασε, κυριάρχησε αλλά δεν «καθάρισε» το ματς ο Ατρόμητος

Με το ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν και να παίξουν σε ψηλά μέτρα στο γήπεδο και μόλις στο 2' «προειδοποίησαν» με τον Ρομπάιγ να σουτάρει από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, ύστερα από γύρισμα του Κεσχρίντα, αλλά τον Σαράνοφ να μπλοκάρει.

Στο 8' όμως ο Σαράνοφ μπορεί να βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Κιάρτανσον, αλλά ο επερχόμενος Ροτάριου πλάσαρε σε κενή εστία εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.



Δέκα λεπτά μετά, η Λαμία σπατάλησε την πρώτη καλή ευκαιρία της, με τον Γιώργο Μανούσο - που τιμήθηκε για την προσφορά του στο ημίχρονο- να πλασάρει «άψυχα» στην αγκαλιά του Ανδρέα Γιαννιώτη έπειτα από τη διαγώνια πάσα του Νίκου Βέργου.

Στο τέλος του πρώτου μέρους, το σουτ του Ντάνι Μπεχαράνο έφυγε πάνω από την εστία του Γιαννιώτη κι ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Κιάρτανσον, στην άλλη περιοχή, σούταρε στην αγκαλιά του Σαράνοφ έπειτα από την κούρσα του Ουαζντί Κεσχρίντα.

Ισοφάρισαν και ανέβασαν στροφές οι Φθιιώτες, δοκάρι για τους Περιστεριώτες και ισοπαλία

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ευτύχησε να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Κορνέζο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από το κόρνερ του Μπεχαράνο, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Super League.



Το παιχνίδι άνοιξε, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε το «τρίποντο» και την Λαμία να είναι ελαφρώς καλύτερα. Πιο κοντά πάντως στη νίκη έφτασε ο Ατρόμητος, με το δυνατό σουτ του Φριντζόνσον να σταματάει στη συμβολή των δοκών της εστίας του Σαράνοφ στο 70’.



Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, αφού παρά την αποβολή του Γκοράνοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81ο λεπτό η Λαμία όχι μόνο άντεξε αλλά διεκδίκησε και το τρίποντο με τον Ρόμανιτς να προσπαθεί να τα βάλει με όλη την άμυνα του Ατρομήτου σε αρκετές περιπτώσεις αλλά να μην τα καταφέρνει.



Η Λαμία απέτυχε να φτάσει στο δεύτερο φετινό της «τρίποντο» και παραμένει στην προτελευταία θέση ενώ ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Βόλο στην έκτη θέση.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Νούνιες (74’ Ντε Βινσέντι), Τζανετόπουλος, Μανούσος (61’ Τσιλούλης), Βέργος (84’ Σιμόν), Σλίβκα, Μπεχαράνο (74’ Τζανδάρης), Γκοράνοβ, Κορνέζος, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Ερλινγκμαρκ (78’ Κωτσόπουλος), Φριντζόνσον (78’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (79’ Τζαβίδας).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις