Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρσελόνα 1-3: Καταλανικός θρίαμβος στον τελικό του Σούπερ Καπ (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρσελόνα 1-3: Καταλανικός θρίαμβος στον τελικό του Σούπερ Καπ (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/1/2023 23:23
Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία επικρατώντας 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο «Κινγκ Φαχντ Στάντιουμ» στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές για τους «μπλαουγκράνα», που ήταν φανερά ανώτεροι, ήταν οι Γκάβι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Οι δυο τους συμμετείχαν και στα τρία γκολ της ομάδας τους, με τον Ισπανό μέσο να ανοίγει (33’) και να κλείνει το σκορ (69’) και τον Πολωνό φορ να βρίσκει δίχτυα ενδιάμεσα (45’). Μάλιστα, ο Πολωνός στράικερ είχε και σουτ στο δοκάρι στο 12ο λεπτό. Το μονο που κατάφερε η «Βασίλισσα» ήταν να πετύχει το γκολ της... τιμής με τον Μπενζεμά στο 90'+3'.

Αυτό ήταν το 14ο τρόπαιο Σούπερ Καπ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, με τον Σέρχιο Μπουσκέτς να γράφει ιστορία με την φανέλα της ομάδας «πιάνοντας» απόψες τον Λιονέλ Μέσι στις 45 συμμετοχές σε Clasico.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά - Καρβαχάλ (72’ Νάτσο), Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί - Κρόος (72’ Ασένσιο), Καμαβινγκά (46’ Ροντρίγκο), Μόντριτς (65’ Θεμπάγιος) - Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Ερνάντεθ): Τερ Στέγκεν - Κουντέ, Κρίστενσεν, Αραούγιο (86’ Γκαρσία), Μπαλντέ - Ντε Γιονγκ (86’ Κεσιέ), Μπουσκέτς, Πέντρι (90’ Ρομπέρτο) - Γκάβι (89’ Φάτι), Λεβαντόφσκι, Ντεμπελέ (78’ Ραφίνια).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.