Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το Fair Play της χρονιάς στη Σκωτία: Οι παίκτες της Ρέιντζερς άφησαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν (video)

Το Fair Play της χρονιάς στη Σκωτία: Οι παίκτες της Ρέιντζερς άφησαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/2/2023 21:04
Ένα εκπληκτικό και συνάμα σπάνιο συμβάν έλαβε χώρα στον αγώνα Κυπέλλου Σκωτίας για τη φάση των «16» ανάμεσα στη Ρέιντζερς και την Πάρτικ Θιστλ στο «Άιμπροξ».

Με το σκορ ισόπαλο 1-1 ο Τίλμαν των γηπεδούχων δεν τήρησε το Fair Play έκλεψε την μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς και σκόραρε για το 2-1.

Η συγκεκριμένη κίνηση εξόργισε τους αντιπάλους κι ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Σε μία κίνηση ποδοσφαιρικού μεγαλείου και πολιτισμού, η ομάδα της Γλασκώβης άφησε αμέσως μετά τη σέντρα τον Τίφονι να περάσει όλη την ομάδα και σε κενή εστία να «γράψει» το 2-2.

Τελικά στο 86' οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης με Σαντς ο οποίος «έγραψε» το τελικό 3-2 και τους χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ωστόσο ο αγώνας πέρασε στην ιστορία καθώς η τήρηση του Fair Play από τους «Τζερς» είναι κάτι που δεν συναντά κάποιος συχνά σε τέτοιο βαθμό στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Δείτε ακριβώς τι συνέβη:

:600

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.